"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

sâmbătă, 12 februarie 2011

Confesiuni la lumină de glob de discotecă

Ca să mai iau o pauză de suedisme, am primit un fel de leapșă de la Evergreen, pe care mă grăbesc să o execut. Cică să povestesc de vreo 7 secrete sau chestii mai puțin obișnuite din viața personală. Hmmm. Secrete așa întunecoase și sordide chiar nu am, dar poate o să râdeți de mine (sau o să vă șochez) că:

1. În clasa a 10-a m-a lăsat corigentă la latină diriga (care era o simpatică, de altfel), ca să nu zic că am trecut prin liceu fără o corigență. Mi-a fost dragă în continuare. În a 11-a m-a lăsat corigentă ăla de mate, ofticat că nu am vrut să-i cumpăr o culegere deși spusesem că dau la ASE. L-am urât din tot sufletul și m-a ambiționat de devenise o luptă personală. Nu l-am mai avut și în a 12-a, nu m-am mai pregătit pentru ASE, dar tot am luat 10 la bac.

2. Am avut o perioadă în care mă obseda câte o melodie tâmpită câte o zi întreagă. O fredonam în cap de simțeam că înnebunesc. Până am început să cânt "peste" obsesie Stand by me. Și uite așa dispărea obsesia.

3. În adolescență și prima tinerețe (15-22 de ani) obișnuiam să merg des în Club A sau alte cluburi underground. Și îmi plăcea, dacă se stârnea câte un mic scandal, să dau cu pumnul. La propriu. De vreo două ori am lovit la "bijuteriile familiei". Nu aș mai face asta decât în caz de apărare.

4. Când sunt agitată, mă scobesc în nas și m-am specializat atât de tare, că nu își dau seama ceilalți când fac asta, chiar dacă sunt în fața lor. Ha!

5. Am scris un fel de roman autobiografic despre bărbații din viața mea: tata, fratele meu, iubiți, aventuri de o noapte, străini care mi-au marcat cumva existența. Nu am terminat-o încă, dar poate la un moment dat o voi publica. Fiecare capitol are numele unei melodii anume, reprezentative. Ar ieși un cd mișto.

6. Nu suport să beau ceai, am senzația că sunt bolnavă. Și îi consider un pic snobi pe cei care vor să meargă "la un ceai, la o ceainărie superbă". Dar e buba la mine la cap, știu.

7. Mai ales când eram copilă, dar și acum, dacă aveam o vânătaie sau o rană, o tăietură, îmi plăcea să apăs, să simt că mă doare. Întotdeauna am zis că mai bine să suferi decât să nu simți nimic, că e semn că ești viu.

Mi-ar plăcea să citesc curiozități și ciudățenii despre voi, așa că luați cu încredere leapșa!


26 de comentarii:

  1. :)) Eu m-am amuzat teribil Foarte frumoasa Leapsa de la Evergreen, si foarte interesant punctul 5.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hej min vän, en nu pot sa imi pun mana sau vreun deget pe buric. Nici nu suport plapuma sau camasa de noapte cate o data. Puss

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacatoasa, e bine că mai amuz oamenii, mi-era teamă că îmi cam pierd umorul :) Da, punctul 5 e foarte interesant și pentru mine, am început să scriu la 27 de ani, am continuat la 29 și acum simt că se închide cumva un cerc și s-ar putea să finalizez povestea cât de curând. Ai un blog foarte incitant, o să-l aprofundez :) Te mai aștept!

    Ingrid, abia aștept să văd răspunsurile!

    Hej min vän, am uitat să spun că am o nebunie, mai ales iarna mă apucă, am senzația că mi se lipesc între ele degetele de la picioare și ajung chiar să mă descalț de bocanci, șosete, doar ca să le "eliberez" :D Iar noaptea scot picioarele afară de sub plapumă. Și nu suport chiloții :D Puss!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ai reconfirmat convingerea ca cel mai bun remediu pentru o obsesie.... este o obsesie si mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lia, povestea ta merita scrisa in continuare, toate viata, chiar daca o vei publica in curand :)
    pentru ca barbati semnificativi vor exista oricand, chiar daca unul e cel mai important; noi prieteni, poate chiar si fii tai, daca vor fi :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-este dor de vizitele voastre la K4.

    RăspundețiȘtergere
  7. lol.
    Da' cum poti sa te scobesti in nas fara sa-si dea seama ceilalti ? :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Virtualkid, amin :D

    Ajnanina, nu știu ce va fi cu povestea asta, dar sigur nu vreau să uit de ea într-un colț de computer. Am recitit-o de curând și chiar mi-a plăcut :)))

    Anonim, și mie mi-e dor de tare multe ... Pupez

    Joaninha, am un stil de a mă exprima foarte agitat oricum, zboară mâinile ca fluturii :))) Așa că reușesc să vâr câte un deget în nas fără să se vadă ce fac :))))

    iYli, de-aia am plecat din țară, că știam că o să știți :))) Pupez!!!

    Asirensong, toată campania e superbă, sunt multe melodii :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Super-tare leapsa! Iar raspunsurile tale haioase si sincere m-au facut sa rad copios. I le-am citit si fiica-mii si ne-am distrat amandoua! Apoi ma gandeam cu voce tare ce as putea scrie eu despre mine, dar prompta de fii-mea mi-a sarit in ajutor: "LASA CA ITI SPUN EU O GRAMADA DE CIUDATENII DE-ALE TALE!"

    Felicitari pentru sinceritate!

    Te pupez tare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine că n-ai îngheţat la Polul ăla de nord unde te-ai exilat. Eşti vie şi fierbinte. Hai cu romanul!

    RăspundețiȘtergere
  11. Lie, nici eu nu beau ceai decat cand sunt racita! In rest, daca beau,mi se pare ca-s bolnava:))

    RăspundețiȘtergere
  12. Iiiiiiii nici mie nu-mi place sa beau ceai! Tot asa il asociez cu boala. Singura exceptie a fost un ceai de slabit pe care l-am baut vreo saptamana ... Da' si ala tot pt "boala" e :P

    Na, si ca sa dau si io din casa: in copilarie nu suportam sa mananc omleta fara ... gem :D

    RăspundețiȘtergere
  13. eu si acum merg uneori in club a :))

    RăspundețiȘtergere
  14. excelente raspunsuri, punctele 3,4,6, si 7 sunt super funny :-))

    RăspundețiȘtergere
  15. Iuliana, adevărul e că n-aș vrea să îi pun pe alții (cu atât mai puțin pe propriul copil) să-mi contabilizeze ciudățeniile :))) Te pupez!

    Valule, după ce și îl termin, romanul, promit să ți-l trimit ție primul :)

    Catwoman, Ciupercutza, ar trebui să facem un club al nebăutoarelor de ceai :)))

    Shmeny, și eu mai mergeam când eram acasă, dar de câțiva ani nu mai băteam băieți :))))

    Ayandari, mulțumesc! Fură leapșa :)

    RăspundețiȘtergere
  16. :lol: Scobitul in nas e o arta la tine Lio :P
    M-a binedispus postul asta .

    RăspundețiȘtergere
  17. auzi, cu mine de fata te-ai scobit vreodata in nas? daca da, n-am observat, deci ai o buna tactica de disimulare =)). te pupez!

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt de acord cu tine in legatura cu ceaiul, nu pot sa-l suport, nici macar cand sunt bolnava.
    In afara de asta, asteptam cu interes cartea, daca nu o publici macar un post pe blog ar merge, nu?

    RăspundețiȘtergere
  19. daca beau ceai si ma scobesc in nas concomitent tot snobism se numeste?:D

    RăspundețiȘtergere
  20. Marmotzel, păi scrie și tu ciudățenii, că e tare amuzant :D

    Zazule, nu cred că eram prea agitată sau nervoasă, dar mai știi? :))) Te pupez și eu!

    Mihaela, hmm, mă gândesc cum să fac cu cartea :) Unele bucăți au apărut deja pe blog, despre tata, despre fratele meu, dar poate mai strecor câte ceva :)

    Lotusalb, e un snobism ușor pervers :)))

    RăspundețiȘtergere
  21. dupa ce ti-am scris m-am gandit ca de cate ori ne-am vazut eram amandoua intr-un relaxeu total deci clar n-aveai motive :)). te pup mult!

    RăspundețiȘtergere
  22. >.< Hah, io o sa cumpar cartea ta!!! Da' o vreau cu autograf. Eu beau ceai acum, desi l-am urat... dar la ceainarii nu prea merg, recunosc...

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna draga Lia,

    mi-am expus si eu parte din nebunii pe blog,furand leapsa de la tine.



    am un singur regret, nu am apucat sa bem un capuccino cat inca erai in tara, dar am planuri de viata lunga si sigur ne vom gasi candva.

    zile frumoasa sa ai( tu si jumatatea ta de zambet)

    RăspundețiȘtergere