"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

miercuri, 13 aprilie 2011

Miercurea fără cuvinte

Fly me up, fly me to the moon ...






Mai multe despre Miercurea fără cuvinte găsiți la Carmen.

20 de comentarii:

  1. :)) si eu care ma gandeam..
    dar oricum, frumoase avioane :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Dush, sunt cu capul în nori, mai bine privesc în sus, la cer și avioane, că la nivelul meu oamenii sunt doar ... oameni și nu-mi aduc momentan nimic frumos. Pupez :)

    RăspundețiȘtergere
  3. LieLie,
    Fotografiile tale îmi transmit un singur cuvânt- DOR!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ginu'a, cu tot dragul, de data asta te contrazic :) Nu e DOR, e ZBOR :)

    RăspundețiȘtergere
  5. şi totuşi eu m-am gândit fix la asta

    http://www.youtube.com/watch?v=zhxOiY_m7BI

    RăspundețiȘtergere
  6. Surprinzătoare imagini deasupra capului nostru!Nu-i neapărat negativ să fii cu capul în nori!Frumoase capturi ai Lia!Bun venit la joaca fără cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce mă bucur că ai abordat miercurea fără cuvinte! Săptămâna trecută am fost şi eu cu zborul :)) e drept, că eu doar cu gândul la vacanţă :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Bianca, interesantă piesa, deși un pic cam lungă și pe alocuri obositor-obsesivă :) În tavan nu mă uit, my limit is the sky :) Lumea mea e reală, cu carne și culoare, doar că fiind la început de viață nouă se construiește încet încet și încă mai am de închis capitole în lumea veche :)

    Se-cret, mulțumesc! Eu zic că e chiar frumos din când în când să fim cu capul în nori. Dar cu picioarele întotdeauna pe pământ, cel puțin eu :) Am un aeroport aproape și cam asta văd de pe balcon, din canapea. M-au fascinat întotdeauna avioanele, iar aici e un cer fabulos, cu niște culori pe car eparcă nu le-am mai surprins niciodată în altă parte (și în România era cer frumos de multe ori, dar ăsta de aici are ceva special). Îmi place tare mult joaca asta :) Pupez!

    RăspundețiȘtergere
  9. Rontziki, eu flori și copaci înfloriți nu am încă pe aici, dar avioane trec multe zilnic :))) E timpul să reîncep să surprind lucrurile frumoase din jurul meu, iar jocul de miercuri e o ocazie perfectă de a împărtăși :) Pupez!

    RăspundețiȘtergere
  10. daca stai langa un aeroport, nu ti se mai pare asa romantica treaba :) :) and I speak from experience :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma intreb pozele sunt facute la un show aviatic???

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce pe faza ai fost! excelent surprinse momentele. Iar titlul se potriveste absolut perfect!
    HAppy WW! Ma bucur ca ai intrai în clubul nostru de miercuri! Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  13. Zâna, nu e atât de aproape încât să își fi pierdut romantismul :D Nu trec prea aproape, ci exact cât să mă facă să zâmbesc și să fac poze frumoase. Iar când am geamurile închise chiar nu se aude nimic.

    Alice, am spus mai sus, locuiesc destul de aproape de un aeroport din Stockholm și trec pe deasupra blocurilor avioane :)

    Carmen, daaa, am așteptat un pic :)) Mă bucur tare mult de inițiativa ta, de faptul că am intrat și eu în joc :) Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  14. Paradoxu avioanelor e ca atunci cind esti in ele privesti nostalgic pe fereastra si-ti imaginezi ca ai fi in cauta aceea ca-n poveste aflata pe virfu dealului, sau la poalele padurii, sau pa malu marii, sau a riului, si cind esti in casutele alea, pe malu riului, marii, padurii... visezi sa te afli in avion si sa zbori spre...

    RăspundețiȘtergere
  15. Alice, vremea e normală pentru unde sunt :) Abia au dat ghioceii, înca nu au înflorit copacii, nici măcar nu au înfrunzit, e încă friguț (5-6 grade ziua, 1-2 noaptea), dar ne-au amenințat cu soare și 12-14 grade în weekend :) Aprilie e o lună foarte haotică aici, poți trece prin toate anotimpurile în aceeași zi.

    Neamțuleee, iubituleeeee! La tine m-am gândit când am pozat avioane :) N-am mai zburat de mulți ani, nu știu dacă îmi e frică sau nu, dar de jos le privesc cu mare plăcere :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Pt ca am avut si eu fixul asta in Cork, sa pozez avioane (din cauza asta am cautat o "savoniera" de facut poze cu zum mai mare) apreciez si mai mult cat de reusite sunt pozele tale. Stiu ca a fost greu, dar merita!
    Eu am aderat la ideea cu leapsha zilnica, mai uit in cate o zi, dar e distractiv.

    RăspundețiȘtergere
  17. In ultimii ani asa e si la noi, cand e cald zici ca-i vara, cand e frig zici ca-i iarna! :((

    RăspundețiȘtergere
  18. Frumosi nori si frumoase avioane... M-au dus cu gandul departe

    RăspundețiȘtergere