"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Analiză blondă de campanie recentă

Dragă jurnalule, sunt amețită complet de campania electorală. Și leșinată de încântare că nu e ca la alții, proști din ăia care să se bată în platforme electorale, discuții economice, dezbateri despre probleme externe. Nu, fată, la noi campania e un moment de distracție supremă pentru iluștri candidați. Scos șosetele împuțite la vedere, înviat teroriștii din morți și ziariști jmenari, pupat de icoane, autografe pe clopote de biserică, reculegeri în biserică, Oprescu se întoarce pupat pe frunte de Benedict cu citate în el: Fiat Justitia Et Pereat Mundus! Fiat, coane? Eu credeam că la nivelul tău te-ar încânta măcar un BMW sau un Audi!

Mi-e foarte clar, jurnalule, Zmeus e cel mai rău din curtea școlii! Nu m-am lăsat convinsă de treaba asta până nu l-am auzit la Antena3 pe un foarte ilustru om politic, curat ca vaginul Albei-ca-zăpada spunând asta. Adrian Năstase!

Candidații noștri nu se bat în power-point-uri cu PIB, autostrăzi, diplomație, ci în videoclipuri pe youtube cu o țiți care se trezește ba cu Băselu, ba cu Geoană în pat! Ah, că mi-am adus aminte. Am primit două scrisori și-un telefon. În prima spunea că ce bine că ești alături de mine, o să facem curățenie împreună, să rămână maxim 300. Ah, ĂIA 300? Cu mușchi pe ei, bronzați, lucioși și doar în chiloți? Un big YES for them! A doua scrisoare m-a zăpăcit puțin, că mă acuza direct de niște chestii și eu nu înțelegeam cu ce am greșit? Că doar de câțiva ani, nici măcar un pai nu am ridicat de jos, de unde să greșesc? "Ești un om meschin și rău, căruia nu-i pasă decât de sine însuși și care ar face orice ca să rămână în fruntea bucatelor". Când mi-am dat seama că scrisoarea începea nu cu dragă Blondo, ci cu Dragă Traiane, mi-am dat seama că cei care au scris-o nici nu știu limba română, se spune să rămâi cu bucățicile în față sau și mai corect, să rămâi cu bagaboanele tale. La telefon, o voce cu accent moldoviniesc, face un sondaj cu mine. Cică ei nu sunt din partea niciunui partid. M-am liniștit și da, mi-am dat seama că nu sunt pentru niciun candidat și nici împotriva altui candidat, întrebările au fost foarte diverse și obiective și îmi ofereau posibilitatea unor răspunsuri multiple: de criza actuală e de vină Boc sau Băsescu? Și Geoană și Iliescu și Năstase și Tăriceanu și Varujan. Stați așa, că întrebarea era doar pentru Băsescu sau Boc, alegeți unul. Păi, nu-i corect, n-aveau cum să facă numai ei doi criza! Dar așa e întrebarea! Bine, trecem mai departe. Se spune că Băsescu bea mult, ați dori un președinte bețiv? Păi, decât prostănac și cu vată în nas, mai bine unu bețiv și futăcios, părerea mea de fată tânără. S-a scris de fratele președintelui Băsescu că a vândut arme teroriștilor, e bine asta pentru țară? S-a spus și de Năstase că făcea trafic cu precursori pentru droguri, o fi fost bine pentru țară?
Nu credeți că Oprescu e prea bătrân să candideze și mai bine s-ar întoarce la medicină? Domle, Nea Nelu avea 100 de ani când a candidat ultima oară, Oprescu e de-a dreptul tinerel acum. Sunteți afectată de criză? Da. Deci, trăiți mai rău ca în 2004. A, nu, trăiesc mai bine. Poftim??? Mda, nu mai am întrebări.

Domnilor candidați, băi coaielor, în loc să ne fi îngrețoșat vizual cu milioane de bannere și postere, să ne fi amețit cu zeci de sondaje, sacoșe și pixuri, care au costat atâtea catralioane, în moment de criză acută vă spun eu că ar fi funcționat mult mai bine altceva: hârtia igienică, folosită de absolut toată populația țării. Cu chipurile fiecărui candidat imprimate pe ea. Și în funcție de vânzări, și-ar fi dat seama toată lumea care sunt cei mai detestați și cei mai menajați candidați. Poate data viitoare.

Mi-au plăcut la nebunie dezbaterile candidaților. Mai ales alea care nu s-au întâmplat. Într-un moment de plictiseală, l-am lăsat vreo 2 minute pe Vadim să facă spume la TVR. Dragul de el! M-a apucat un moment de nostalgie și m-am gândit: de frica ĂSTUIA s-au dus buluc oamenii cu mâna tremurândă să-l voteze pe Nea Nelu??? Paranoia lui actuală m-a înduioșat și l-am văzut pe Vadimuț exact în poziția nebunului care stă cu un fluier în gură la semafor pe Virtuții, oamenii încearcă să nu-l lovească, el își închipuie că dirijează circulația.

Jurnalule, știi ce mă fascinează pe mine la români? Cât de pasional pot urî fără să știe de ce și cât de repede uită. Am auzit povestea cu flota făcută dispărută de Băselu de câteva ori. Și de averile Cocoșului, Umbrărescului, Cășuneanului. Dar nu-și aduce nici dracu aminte de vânzarea Electricilor pe 2 lei, a Petromului pe 3 lei și 1 miliard de euro comision la DIP și Năstase, de Delta ajunsă la onorabilul prieten al PSD-ului și al lui Năstase în special, domnul Bitner.

Și a fost până la urmă dezbatere. Model restrâns, în 3. Cei 3 care-au speriat restul. Cei 3 purceluși. 3 Doamne și toți 3!
Runda 1: Geoană a spus de câteva ori că are un plan pentru România. Deja la un moment dat părea amenințător spunând asta. Dar îl ține la secret, o fi planul ăsta un fel de hainele cele noi ale împăratului. Crin s-a delimitat: "România este condusă de aceeași oameni politici, România este condusă de moguli pe care îi folosiți". Păpușel, ai încurcat cumva foile cu Băselu? Folosirea persoanei I plural ar fi fost mult mai de folos pentru matale, care nu ești chiar ză vărgin Meri, parcă ai mai fost și ceva ministru și te mai susține și un mogul anume, nu doar onorabilul Neagu Djuvara. Băselu trage linii: "Am avut un mandat cu realizări și neîmpliniri. Greșelile n-au fost intenționate". Nu, doar bine țintite. Bine că n-ai spus nimic de răzbunări.
Runda 2: muie, bă! Ba pe-a mă-tii! Hai sictir! Ptiu! Ptiu!
Runda 3, dezbateri pe 9 teme principale: 1. reformarea statului. Geoană: "în acești 20 de ani a lipsit o dezbatere românească despre reforma statului. Noi am modificat forma, fără fond". Folosirea pronumelui NOI este corectă, dacă îmi aduc eu bine aminte, PSD-ul fiind cam unicul partid care a guvernat SINGUR de mai multe ori țara și da, n-a făcut nimic. Nimic pozitiv. Traian Basescu: "Trebuie continuate reformele în educație, sănătate, justiție". Care reforme??? "Trebuie schimbat radical sistemul de educație". IAR??? Drept comentarii pertinente, încep iar scuipăturile și muile. Despre criza morală: Băselu ne aduce aminte că nu se știe nici acu despre Revoluție sau mineriada din 13-15. Bilă albă. Geoană iar are un "proiect în care să încurajăm crearea unui sistem viabil. Trebuie să reclădim simțul civic în România". Corect. Deci, să moară mai repede Nea Nelu, tu să te iei de mânuță cu Năstase, Vanghelie, Mitrea, Negoiță, Hrebe, Oprescu, interlopii lui Oprescu, toată gașca, ce mai! îi luați și pe Videanu, Berceanu și restul pdliștilor, apoi și pe peneliști (pe Neagu Djuvara îl lăsați, da?), și pe unguri, lui Vadim îi dați o supradoză de diazepam și fugiți în lumeeeee, unde vedeți cu ochii, poate cel mai bine pe alt continent. E începutul unui proiect viabil pentru reclădirea simțului civic.
Repere de moralitate pentru candidați: soția mea (Traian Băsescu) - nici dacă spuneai Maica Tereza nu îți ieșea mai bine, doamna Maria chiar e o martiră; Parintele Patriarh Daniel (Mircea Geoana) - ai belit-o cu Nea Nelu, să vezi ce șut în curu ăla moale îți iei!; Tudor Chirilă (Crin Antonescu) - hait! păi, parcă erai mare critic al legalizării drogurilor ușoare, nu-i cumva conflict de interese?
Despre politica externă: nimic. Despre sănătate: toate răspunsurile extrem de interesante, competente, pline de idei concrete. Crin: "Ar trebui aici să spunem foarte concret ce trebuie făcut. Eu nu știu cum se conduce un spital". Ha! Nici ei! Băsescu: "Sunt multe lucruri de spus despre sănătate. Managementul spitalelor trebuie îmbunătățit". Mai întâi trebuie dezgropat din mormânt! Geoană: "Sunt convins că accesul la servicii medicale este pe primul loc. Trebuie să găsim pachete generoase pentru tinerii medici". Ce frumos și duios! Deci, toți trei, la fix! Operația a reușit. Pacientul mort.
Despre ciza economică: Antonescu: program liberal, relaxare fiscală, reducerea cotei unice, Moș Crăciun, Rudolf, Zâna Măseluță. Geoană: "Obiectivul meu este un program anticriză important". Aaaaaa, nu mai poooot!!! CARE PROGRAM??? Frate, ce campanie de teasing odioasă duci și tu! Băsescu: "România va trece pe creștere economică în semestrul 2". Măi, Pinocchio, vezi că la minciuni îți crește nasu, nu altceva!

Din tot blabla-ul ce a urmat, mi-a atras atenția doar ce-a spus Crinuțu și mi-am adus aminte de paranoia mea recentă, cu Johannis, Germania, Rusia: "Văd relațiile cu Rusia normalizate". Geoană merge pe șest la Moscova și tu vezi relațiile colorate frumos? Hmmm...

Final apoteotic de dezbateri. Cei trei se laudă cu niște fapte bune deosebite, care mi-au înmuiat sufletul de om care mai știe ceva despre ce înseamnă o faptă bună: Băselu a botezat un bebe musulman (pentru musulmani, asta nu e neapărat un lucru pozitiv, să știi), Crin nu a părăsit pe nimeni (deci, e un băbălău care și-a luat întotdeauna șuturi în cur și papuci de la gagice), Geoană n-a dat-o pe soacră-sa afară din casă (de departe, cea mai tare faptă bună, spune mult despre nivelul de anduranță la care poate ajunge omu).

Dintre mesajele pentru țară, cel mai tare a fost ăla a lu Geoană, cu trandafiri pentru doamne, a ajuns cu siguranță în sufletele și inimile fiecărui cetățean. Mai puțin al doamnelor care se uitau la semifinala de la Dansez pentru tine sau la telenovela Aniela, al domnilor care beau o bere cu un tovarăș și înjurau politicienii, al puștanilor care vb cu cf și nb pe net, al tinerilor care grădinăreau în Farmville pe Facebook și al amărâților de la țară care nu prea au curent electric.

Dragă jurnalule, după toată campania asta, dar mai ales după marea înfruntare, am fost convinsă, am decis cu cine votez. Că tot sunt femeie și votez subiectiv, eu atâta spun: m-am săturat să fiu și bătută, și cu banii luați, și futută cu sula-ndoită, așa că eu votez cu Manole. Eduard Manole. Care nu doar că îmi dă țara înapoi (pisi,eu aș prefera câteva hectare de Deltă, niște păduri prin Harghita și ceva plajă la Vama Veche, ok?), dar mi-o mai umple și de păsărici roz! Ca să nu mai vorbim de faptul că e tinerel, nu știe nici dracu cine e (deci, clar, e nepătat), subțirel, tuns regulamentar (nu ca insalubrul ăla de Remus Cernea) și, cel mai important lucru pentru o fată tânără ca mine, are două ciocane. Și cu asta am spus tot, nu-i așa, fată?

31 de comentarii:

  1. who the fuck e eduard manole fata?ia sa-l gugalizez io

    RăspundețiȘtergere
  2. Singurul roman membru al elitei mondiale - World Economic Forum din Elvetia.
    Considerat Global Leader for Tomorrow (Lider al Lumii de Maine) de catre participantii si membrii World Economic Forum, inca din 1994.
    AHA.OK!

    RăspundețiȘtergere
  3. Karma, e adorabil de penibil personajul :)

    Dane, ești plin de răutăcisme! Eu cred că ești invidios că are două ciocane, hai, recunoaște! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. bai, deci iti zic sigur ca nu e de la zahar (facui placinta cu mere azi) faptu' ca acu' bat cu pumnu' in masa si cu picioru' in podea si scot histe "hahahahahaha" d-alea de si Kendra aia de la plaiboi ar fi invidioasa. noroc ca-s singura acasa, altfel zicea lumea ca m-am dilit. deci inainte sa incep sa te citesc ma intrebam daca sa dau maine dooj da euroi pana la Viena ca sa votez. acu', da-o naiba, mai bine ma duc aci la outlet center si bag un spending frenzy la mango. cred ca ies mai ieftin si mai castigata. ps: inteleg ce vrei sa zici cu ciocanele. vezi, d-asta vreu eu cutie de scule pentru al meu =)).

    RăspundețiȘtergere
  5. Zazuzo, da să știi că io sunt din aia pro-vot, chit că e cu mai multe ștampile pe buletin. N-avem de unde alege, dar măcar să ne ducem. Deși, în cazul tău, e de preferat spending frenzy :D Cutia de scule va fi mare! Foarte mare! :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. E absolut mirobolant Manole asta cu invitatia de a ne imagina paradisul...sau era o intrebare?Nu-i bai!Cert e ca,daca tot intreaba,musai el a fost pe-acolo!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici nu se pune problema - chiar merg la vot, mama lor! Nu degeaba am borat pe blog sa mergem sa votam, ca altfel voteaza doar aia de au primit punga cu zahar si posirca. Si in plus, ma voi balada prin targu' de Craciun de la Belvedere, ca e chiar peste drum de ambasada. Deci sa vedem partea pozitiva a excursiei :)).

    RăspundețiȘtergere
  8. \

    Miine, la ora 4 a.m., ma prezint la coada la votat.
    O sa le infig stampila aia cu picamaru'.
    Ma dau anonim, Vulpito, dar love u toujour.

    RăspundețiȘtergere
  9. Rodica, adevărul e că puteau să ne pună și ceilalți să ne omaginăm paradisul, că doar mai avem puțin și ne omoară :))) Dar cu flamingo roz, chiar nu mi-aș fi putut imagina vreodată :)))

    Zazuzo, vreau și io târgu de Crăciun de la Belvedereeeee :(( Să-mi trimiți cu dedicație măcar câteva poze :)

    Anonim, io nu ltiu la ce oră mă duc, dar mă duc sigur, l-am stârnit și pe gagic și cică merge și el. Dar despre love me toujour să știi că mă bagi la belele, dacă se pune gagicu pe citit???

    RăspundețiȘtergere
  10. prezantez maine musai poze! hai ca au innebunit astia la teveu, se dau cu yodleru =))! asa o sa fac si io maine dupa ce votez =))!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa stii ca si eu, asa lovita (mi-e rusine sa spun unde in afara de genunchi) cum sunt o sa ma duc la vot. Am facut astazi repetitie si am mers pana la piata. Am strans din dinti pt ca inca ma mai doare (genunchiul) si am reusit sa ajung intreaga acasa. Mi-a fost numa' un pic frica atunci cand jumatatea mea a tinut sa traversam fix prin locul unde avusei miercuri accidentul, dar a fost marinimos si a recunoscut ca acolo vizibilitatea e cam redusa.

    RăspundețiȘtergere
  12. 1.Ha-ha,e buna rau poanta cu 2 ciocane...dar daca esti mai atenta putin, vei observa ca sunt ciocane de tamplar pentru scos cuie ... oricum, omul impresioneaza, cum sta el cu bratele ca Moise si vorbeste despre Paradis...
    2.Cand base vorbea de 300, tu fata culta ai facut imediat trimitere la cei 300 sute de spartani a lu' conu' Leonidas, cand de fapt el se gandea la "Ciobanas cu 300 de oi", ascultata de el la Golden Spritz pe vremea cand era amic cu becali...sic transit gloria mundi...

    RăspundețiȘtergere
  13. ...sorry, ca uitasi:"Ciobanas cu 300 de oi" si saivan unicameral - numara dintr-o privire...

    RăspundețiȘtergere
  14. servus...
    :)super, super... şi ştii... nu ştiam cît de meşter e Manole ăsta! dar vorba ta, poate data viitoare! ;)
    toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  15. Viorico, așa bătaie îmi vine să-ți trag! Am citit din mail și din cauza nebuniei mele de program m-am tot ținut și nu am apucat să te sun :( Of! Sper că ești bine bine și că funcționează Liotonul :) Bagă mare la votare! Pupez tare tare!

    Brad, ciocanu-i ciocan, nu te mai uita la detalii :))) Omul e fabulos, cum se ițește el o dată la 4-5 ani și după aia dispare de nici pe google nu-l mai găsești :)) Mare-i grădina Domnului și mulți nebuni îi sar gardul :) Despre 300, e fantezia mea, nu a lui :)))

    RăspundețiȘtergere
  16. Flavius, el apare ca o boare fix de alegeri, așa că avem toate șansele să-l tot vedem din 5 în 5 ani până o să i se ofilească ciocanele și își ia semn electoral o proteză în pahar sau un cadru metalic :))) Toate și mai bune! :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Dispare între ciocane. cele două. noroc bun. votaţi ciocanul! sună bine. cum naiba triumviratul din vârful sondajelor nu l-au sesizat. pe slogan. votaţi ciocanul, primţi ciocane. sau, la crâşma celor două ciocane mi-am găsit paradisul. ia-ţi ţara înapoi dintre ciocane. două cicane = un paradis! tare rău....ciocanul

    RăspundețiȘtergere
  18. @LiaLia. 1.Tu ar trebuie sa uiti la detalii - 2 ciocane avea si Miron Cozma + "Noroc Bun !"...eh, si la ce i-a folosit ?! L-a lasat Marilena Nitu si dusa a fost cu un negru adevarat , nu negru de carbune...
    2.Da, nu te contrazic, Manole asta e fabulos, e biblic - daca mai sta mult cu mainele asa mi-i ca se despica apele Marii Negre si adio lac rusesc; vin baietii cu tancurile pe autostrada lu' Manole direct in Paradisul Mioritic, de-o sa ne dorim sa ne conduca Basescu once again ...asa, fara autostrazi !

    RăspundețiȘtergere
  19. Lia draga mea, recunosc ca eu nu sint intr-o pasa de facut haz, mistouri etc. - pur si simplu nu pot, in clipa asta - din simplul motiv ca mi se pare ca sintem intr-o situatie foarte naspa.
    Poate vi s-o parea patetic, nu stiu, n-as vrea, dar chiar e vai de fundu' nostru in urmatorii ani daca
    1. lumea nu iese la vot
    2. daca voteaza prost
    3. daca se fura "fara numar, fara numar"
    Eu il votez pe Antonescu - am zis la mine de ce si cum, nu ma mai repet - cert e ca nu ma da entuziasmul afara din casa, dar cu tot discernamintul meu, nu vad alta solutie. Omul e ok, pot sa-i dau impacata un vot de incredere, din tot ce am vazut si eu pina acum - alte date nu am, ca vi le-as spune.
    Ma lasa rece invocarea lui Patriciu - si Obama, si Angela Merkel si cine vreti voi dintre "greii lumii" au sustinatori de factura si anvergura asta in spate. Nu se poate altfel. Asa se joaca, peste tot.
    Despre ceilalti glumim dupa, daca vrei - cu ciocane :)))) si plete insalubre si tot tacimul :) Acum mi se pare ca sintem prea pe buza prapastiei ca sa imi mai arda de gluma. Nu-mi mai iese nimic umoristic, orice-as face.
    Te pupic si am baza-n tine :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Lia, am o veste pentru tine...este vorba de paradis fiscal...n-am citit blogul, dar asa era trecut in source of page...so, daca vrei amanunte, intra 1 min pe pagina mea, sa-ti o idee - i-am retusat fata, l-am citat ( e intelijent si are privire blanda)!
    Aa, si i-am transmis intrebarea ta !
    E timpu'la lamuriri !!! Are doua ciocane ?
    PS. Daca vrei, pot sa public aici codul sursa, dar nu vreau discutii ca am facut mizerie...

    RăspundețiȘtergere
  21. Ahaaaaaaaaaaa!!! M-am prins...
    Maaaaaaaaaaamă, ce mişto i-aici!!!
    Şi câtă lumină!!! Am ajuns în Rai???
    Dacă_nu_nu...

    RăspundețiȘtergere
  22. Brad, e oricum neimportant, hai să trecem peste :)

    Lavinia, după cum ți-am spus și la tine, nu confunda umorul meu (de multe ori nepotrivit probabil) cu lipsa de seriozitate și de stomac strâns de disperare că va fi cum vor ei, nu cum am vrea noi, de teama că oamenii cu ceva în cap o să stea pe canapea, la tv, că oricum nu se merită.

    Dacă_nu_nu, bine te-ai arătat! Ia un loc pe divan, uite o cafea aburdindă la ibric, o dulceață de cireșe amare?

    RăspundețiȘtergere
  23. OK, asa sa fie ! ...scot de pe pagina si intrebarea ta, da' poza o las ... este universala !
    Se potriveste oricarui mesaj: fiilor veniti / fiilor , plecati! / Vom da socoteala / priviti in jurul vostru / Wow, mi-am varsat cafeaua pe ciocanase !

    RăspundețiȘtergere
  24. Hai ca e dementiala analiza! Asta am inteles si eu din toata circurvasareala asta de campanie, iar varianta mea ai citit-o mai devreme. Mai soft ce-i drept. :D Ceea ce rezulta din cele de mai sus e ca desi are doua ciocane - si asta te-a convins sa-l votezi - mesterul Manole asta nu reuseste sa invinga niste amarati cu trei coaie. Bahtalo Romanie!

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumesc ca m-ai luminat, n-a trebuit sa urmaresc nimic, am citit aici în doi timpi si trei miscari, hohotind dement. Manole e din Constanta si a avut în 2000 timona ca logo, nu mai vreau mester cârmaci! Ah, si e fundator al "Ligii Stundentilor". Plus ca traieste printre flamingi roz, numa' bun de reclama la vreun parfum safari, asa grizonat si cu aspect juvenil totusi.

    Ma duc sa-l votez pe Crin, noroc ca-l cheama si Antonescu.

    RăspundețiȘtergere
  26. Of, bine ca a reusit RDSul sa repare netu', ca mi-am facut mii de draci de ieri pana azi. Am si citat din tine (dar te-am dat anonima) in lupta cu ei, mai ales cu toanta care nu pricepea neam ce se afiseaza pe ecranul meu si de ce nu e la fel cu ideile ei fixe despre ce trebuia sa fie si cu tipul care imi zicea ca netul e paradit total (era doar partial, adica ba venea, ba se oprea)de ieri dimineata cand eu am stat azi noapte calare pe el pana hat tarziu. Acu' merge cam ca ochii mortului, da' pot sa-ti spun ca sunt bine si nu inteleg de ce vrei sa fiu si batuta si cu noada rupta (nu mai am nimic la noada, da mi-a placut ca rima) am refuzat buletinele de referendum, spre supararea destul de mascata (noroc cu mima vecinei care era in comisie langa dumneaei) a cucoanei care mi-a dat stampila, pe care am pus-o pe Crin cu inimioara cam stransa, daca patesc ca data trecuta? Da' daca nu intra floricica noastra in turul doi ce ne facem fetelor? Ca Geoana ar fi OK daca ar fi la alt partid, dar cum nu e? OK in lipsa de crini, of course.
    Ma bucur ca m-am intalnit aici si cu profa de latina.
    Nu stiu care-i treaba cu fonturile tale ca la mine multe cuvinte apar cu casute goale in loc de sh sau tz, shi e cam neplacut...

    RăspundețiȘtergere
  27. @Viorica

    Sa fie oare asta motivul ca nu mi s-a publicat
    postarea, pe blogul tau, in urma cu doua zile ?

    RăspundețiȘtergere
  28. M-oi obosi sa merg la vot cand 'oi vedea partidu' care are in statut, ca prim articol: "In acest partid nu primim "fosti" din alte partide." M-am saturat sa-mi reprosez ca i-am votat!

    RăspundețiȘtergere
  29. Fara nici-o legatura, sau poate cu:))), 10 min inainte de black friday:

    http://www.f64.ro/ - eroare DB
    http://www.emag.ro/ - pisica neagra
    http://www.altex.ro/ - 403 Forbidden
    http://www.evomag.ro/ - timeout

    La noi k la niminea!!!!:))))))

    RăspundețiȘtergere
  30. Fantomatica notificare ...
    Sar'na, Coana Vulpe - multa sanatate si noroc - de restul nu duci lipsa, pare-se ! :)

    @Tiz
    Obiective foto ?! Un singur obiectiv 70-300 lasat* la vreo 1500, in rest F64 a egalat in unele cazuri pretul cel mai jos oferit de partenerii express ( cazul 1.4 G ). Poate pe la tv-uri, laptop.uri, toale ...

    RăspundețiȘtergere