"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

miercuri, 19 martie 2008

politetea in trafic


Citesc zilele astea ca s-a inventat un gadget pentru ca doamnele aflate in traficul infernal sa ramana doamne. Gadgetul se monteaza pe luneta si, in functie de situatie, selectezi mesajul dorit. Exemplele oferite sunt: un "THANKS!" luminos pentru "hai sa traieshti, nene, ca m-ai lasat sa ma bag"; un SmileyFace pentru varianta "ahh, manca-ti-ash ciocu tau de pasarel, m-ai lasat sa ma bag, nebunu-le!" si SadFace pentru, spune materialul din care citez, "Nu ma mai claxona la stop". Bun, pana aici e ok. Si mai departe? Ce emoticon poti sa selectezi pentru situatia "baaaa, baga-ti-ai p..a in ma-ta de bou cu cine ti-a pus carnetu in mana!" Sau pentru "fa, vaca tampita, tine banda!" Dar pentru "'tu-tzi gura ma-ti care te bagi cu jeepu tau de kkt, c-o fi strada lu ma-ta!"?

4 comentarii:

  1. pana o sa am eu carnet, se vor identifica emoticoanele potrivite si pentru replicile enumerate de tine, sunt convinsa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu, iti fac eu o caseta cu mine spunandu-le! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo sefi scrii frumos tare...

    RăspundețiȘtergere
  4. Utopic. Unde mai pui faptul că o astfel de manifestare nu îţi aduce nimic... mai ales în episoadele nefericite când simţi nevoia să-i adresezi nişte vorbe de dulce ăluia de te-a trimis în cele mai întunecate locuri. Nu te "răcoreşti" cu un mesaj afişat pe un ecran, nu, nu, nu!

    RăspundețiȘtergere