"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

vineri, 14 martie 2008

Virginala


Cu greu, m-am apucat si eu de scris in virtual. De ce azi? Nu mai conteaza. As vrea sa fiu calda, primitoare si sa va urez zambind bine ati venit in micul meu univers virtual. Dar ma scuzati, nu pot. Sunt in vrie. Turbata. Zanateca. Fac un exercitiu de vointa care ma transforma de cateva zile intr-o persoana dezechilibrata psihic, agitata, incruntata, neprietenoasa, fara umor, exact opusul normalului meu. Incerc sa ma las de fumat ... E groaznic! Oare fumatul ma facea amuzanta si simpatica? Oare o sa-mi treaca incruntarea si lipsa de umor? Si daca nu, o sa ma apuc iar de fumat? De 4 zile mananc atata ciunga si beau atata apa .... E greu. Dar de ce ma chinui asa? Spuneti-mi voi, ca eu deja nu mai sunt capabila sa disting alb de negru si bine de rau. Uite ce fericita eram cu tzigara in mana! Mda. La naiba! Am promis solemn si din tot sufletul celei mai importante persoane din viata mea, ca ma voi lasa de fumat ca un cadou de ziua ei. Face 30 de ani si merita o zi care sa poata fi considerata prima zi din restul vietii ei. Si da, EU sunt cea mai importanta persoana din viata mea.
P.S. Azi e luni, dar simt nevoia sa fac acest PS aici. Sambata, dupa masa, m-am trezit cu senzatia ca mai trebuie sa fac ceva. Mi-am dat seama ca e vorba de tzigara de dupa masa. M-am uitat la cei doi oameni de la masa (nefumatori amandoi) si i-am intrebat: "si eu acum ce fac?" "Pai, noi ce crezi ca facem? Bem un vin, ne relaxam, ne simtim bine". Atat de simplu.

3 comentarii:

  1. Draga mea, nu iti spun de pe-acum La multi ani pentru ziua ta, dar iti spun La multe texte in stilul tau caracteristic. Stii ca am incredere enorma in tine si imi place la nebunie cum scrii.
    Cat despre tigara, nu ea te facea amuzanta si alte cele, ci tu faceai din tigara un gest special, boem, modern, intrigant, interesant.
    Tu ramai aceeasi, cu si fara tigara.
    Si noua ne place de tine asa :)
    Prin urmare (ca ar fi vremea sa mai si inchei): spor la scris!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt mulţi oameni care se schimbă, în ce priveşte atitudinea şi chiar întreg felul de-a fi, după ce renunţă la fumat. Poate pentru că ajung să se confunde cu fiecare ţigară, dumnezeu ştie...

    RăspundețiȘtergere