"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

miercuri, 14 octombrie 2009

Vulpea gurmandizdă


Dragilor și stimabililor, cu onoare și mândrie vă anunț că, începând de astăzi, Vulpea colaborează și pe blogul de păreri și comentarii despre cârciumi, localuri, haleli și scorfeturi Restauranteromânia. Mi s-a făcut onoarea invitării la colaborare deoarece eu sunt și pasionată de gătit, dar și mare amatoare de cârciumi. Blogul nu e unul de mari critici profesioniști și mirobolanți în viață, ci de oameni normali care își dau cu părerea obiectiv, dar mai ales subiectiv, asupra nivelului de așteptări din localurile și locantele patriei. Vă aștept alături de mine cu drag, în fiecare săptămână și sper să vă fie și de folos întâmplările mele și ale celorlalți colaboratori. Prima încercare aici.

13 comentarii:

  1. bravo lia..fain scris...pe mine cand ma duci la restaurant?:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta-ti mai lipsea, sa devii si betiva ca buboasa iesti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa va fie de bine!
    Cand aveti vreo recenzie despre un restaurant kinder friendly sa-mi dai de stire sa va afisam la mafiamamicilor.ro

    s-aveti pofte:-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dush, când doreşte căprioara! :D Când ai drum pe la Bucureşti, te duc la harapi să păpăm cu labele :))

    Neamţule, Haram alcool, bre! Şi nu mai sunt buboasă, ofticosule! Sunt o prinţesă, o să vezi curând! Na!

    Păpădie, promit să caut şi să scriu. Pupez!

    RăspundețiȘtergere
  5. ESTI TARE
    intr-o natie centrata pe ...mat/haleala e o decizie foarte inteleapta si fara gluma
    :)
    hai ca o sa te urmaresc, pe bune
    :D
    Bafta si spor!

    RăspundețiȘtergere
  6. ce draq de circiuma ie asta fara bautura? Cantina saracilor, asociatia abstinentilor, vai Lia nu credeam ca o sa ajungi in asa hal! Obezilor!

    P.S Da macar dans din buric ieste?

    RăspundețiȘtergere
  7. Belle, primesc şi nişte bănuţi pentru treaba asta şi îi dau copiilor, aşa că e de bine :)

    Neamţule, ie arabi oamenii ăia, normal că fără alcool! Da' mă duc sâmbătă la o nuntă şi să vezi acolo desfrâu şi alcoale :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Am gasit pe blog mai multe bancuri decât povesti cu restaurante, iar dintre alea care erau, vreo doua din Grecia si Turcia. Sper sa evolueze siteul, astept impresii de la fosta Casa Bucur (unde chiar se mânca bine si ieftin).

    RăspundețiȘtergere
  9. Da.Este o idee excelenta. Eu momentan sunt " la furat" in acest domeniu dar mizez pe tine Vulpitzo ca vi cu idei noi si bune. Te scot la un chinese?

    RăspundețiȘtergere
  10. bravooo si la mai mare!
    pe strada unde am eu biroul e un restaurant turcesc..ttot gen bodega asa...
    am papat in weekend cel mai bun dovleac copt si insiropat cu miere...aaaa..mor de pofta :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Anto, nu eu gestionez blogul, aşa că nu mă bag :) Eu voi încerca să îmi fac treaba şi sper să fie ok.

    Viorica, bani de notă să fie, că de găsit cârciumi nu îmi fac probleme :))

    Stewardezule, bine ai venit :) Mergem şi la un chinezesc, cât de curând :D

    Sabbra, mi-am adus aminte că şi tu ai scris despre Naser pe blogul tău de cârciumă :) Eu am o problemă cu ideea de dovleac, dar te cred pe cuvânt :D Desertul care mă dă pe spate la Naser e budinca de vanilie cu lămîie mmmmm...

    RăspundețiȘtergere
  12. Ah, dovleacul ala...am încercat si eu sa-l fac, dar nu l-am pus la însiropat din timp. Se pune si scortisoara, si nuci usor prajite...e nebunesc.

    RăspundețiȘtergere