Dragilor și stimabililor, cu onoare și mândrie vă anunț că, începând de astăzi, Vulpea colaborează și pe blogul de păreri și comentarii despre cârciumi, localuri, haleli și scorfeturi Restauranteromânia. Mi s-a făcut onoarea invitării la colaborare deoarece eu sunt și pasionată de gătit, dar și mare amatoare de cârciumi. Blogul nu e unul de mari critici profesioniști și mirobolanți în viață, ci de oameni normali care își dau cu părerea obiectiv, dar mai ales subiectiv, asupra nivelului de așteptări din localurile și locantele patriei. Vă aștept alături de mine cu drag, în fiecare săptămână și sper să vă fie și de folos întâmplările mele și ale celorlalți colaboratori. Prima încercare aici.
bravo lia..fain scris...pe mine cand ma duci la restaurant?:D
RăspundețiȘtergereAsta-ti mai lipsea, sa devii si betiva ca buboasa iesti!
RăspundețiȘtergereSa va fie de bine!
RăspundețiȘtergereCand aveti vreo recenzie despre un restaurant kinder friendly sa-mi dai de stire sa va afisam la mafiamamicilor.ro
s-aveti pofte:-)
Dush, când doreşte căprioara! :D Când ai drum pe la Bucureşti, te duc la harapi să păpăm cu labele :))
RăspundețiȘtergereNeamţule, Haram alcool, bre! Şi nu mai sunt buboasă, ofticosule! Sunt o prinţesă, o să vezi curând! Na!
Păpădie, promit să caut şi să scriu. Pupez!
ESTI TARE
RăspundețiȘtergereintr-o natie centrata pe ...mat/haleala e o decizie foarte inteleapta si fara gluma
:)
hai ca o sa te urmaresc, pe bune
:D
Bafta si spor!
ce draq de circiuma ie asta fara bautura? Cantina saracilor, asociatia abstinentilor, vai Lia nu credeam ca o sa ajungi in asa hal! Obezilor!
RăspundețiȘtergereP.S Da macar dans din buric ieste?
Belle, primesc şi nişte bănuţi pentru treaba asta şi îi dau copiilor, aşa că e de bine :)
RăspundețiȘtergereNeamţule, ie arabi oamenii ăia, normal că fără alcool! Da' mă duc sâmbătă la o nuntă şi să vezi acolo desfrâu şi alcoale :D
Am gasit pe blog mai multe bancuri decât povesti cu restaurante, iar dintre alea care erau, vreo doua din Grecia si Turcia. Sper sa evolueze siteul, astept impresii de la fosta Casa Bucur (unde chiar se mânca bine si ieftin).
RăspundețiȘtergereSa va mearga bine!
RăspundețiȘtergereDa.Este o idee excelenta. Eu momentan sunt " la furat" in acest domeniu dar mizez pe tine Vulpitzo ca vi cu idei noi si bune. Te scot la un chinese?
RăspundețiȘtergerebravooo si la mai mare!
RăspundețiȘtergerepe strada unde am eu biroul e un restaurant turcesc..ttot gen bodega asa...
am papat in weekend cel mai bun dovleac copt si insiropat cu miere...aaaa..mor de pofta :)
Anto, nu eu gestionez blogul, aşa că nu mă bag :) Eu voi încerca să îmi fac treaba şi sper să fie ok.
RăspundețiȘtergereViorica, bani de notă să fie, că de găsit cârciumi nu îmi fac probleme :))
Stewardezule, bine ai venit :) Mergem şi la un chinezesc, cât de curând :D
Sabbra, mi-am adus aminte că şi tu ai scris despre Naser pe blogul tău de cârciumă :) Eu am o problemă cu ideea de dovleac, dar te cred pe cuvânt :D Desertul care mă dă pe spate la Naser e budinca de vanilie cu lămîie mmmmm...
Ah, dovleacul ala...am încercat si eu sa-l fac, dar nu l-am pus la însiropat din timp. Se pune si scortisoara, si nuci usor prajite...e nebunesc.
RăspundețiȘtergere