"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

marți, 9 noiembrie 2010

Poze de liniște și frumos

Luna de miere încă nu s-a încheiat, așa că deocamdată vă arăt părțile frumoase ale începutului nostru aici.



Și pentru că afară tocmai a început o viscoleală cu fulgi și vânt puternic, mă grăbesc să vă arăt că suedezii au și toamnă. Plimbarea a fost făcută în "spatele blocului", ca să zic așa, adică într-una din pădurile superbe pe care le poți găsi foarte aproape sau relativ aproape de orice cartieruț stockholmez. Enjoy!

21 de comentarii:

  1. iar cand viata iti da pelin (a 2 a luna a casniciei, conform expresiei) tu o sa faci absinth din el :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact asta am facut si eu ieri: am luat natura stockholmiana la intrebari... fotografice :)
    Pe mine ma fascineaza Stockholmul prin faptul ca poti imbina confortul unei capitale europene cu cel al vietii la tara. Este atat de intins (ai afirmat intr-o postare anterioara ca e alcatuit din 14 insule, asta e doar Stockholm City, intregul Stockholm e alcatuit din Stockholm City si alte 25 de comune; uneori dintr-o comuna in alta poti calatori pe putin o ora) iar padurea este la ea acasa, incat prezenta, la colt de bloc sau casa, a iepurilor, caprioarelor, uneori chiar a lupilor (in anumite parti doar) nu trebuie sa te ia prin surprindere.
    Momentan, ninge de rupe, intr-adevar! Asa ca iti doresc plimbare frumoasa printre fulgii de zapada! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un gand bun si calduros vine spre tine!
    Privite de aici, fotografiile par sa fie facute intr-o gradina fantastica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oana, cu Miru si Smara9 noiembrie 2010 la 15:23

    Superbe! Multumim! Deja faci parte din peisaj, parca esti chiar de-acolo, gagico!! Bafta mai departe si numai bine si vesti bune! Pupam tare tare!!
    PS Am mai comentat la 2 posturi anterioare, dar nu stiu de ce, nu mi le-a luat.....

    RăspundețiȘtergere
  5. e tare frumos... :) asa frumos, ca parca nici nu stiu ce sa spun, doar am admirat fotografiile si am zambit cu gandul la tine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos rau pe acolo! Foarte reusite pozele...

    RăspundețiȘtergere
  7. m-am uitat la pozele din suedia si apoi am dat un ochi pe cele din Bucuresti , tot la tine pe picasa. Pai Liaaaa, nu se compara frate!! ;) plus ca in toate pozele din Buc m-au deranjat cumplit cablurile, miile si milioanele de cabluri care impanzesc orasul - rare pozele in care nu au aparut. Si am tras o concluzie (scuze ca vb de Buc la un post al tau despre Stickholm): Buc pare mai frumos noaptea, dar nu stiu daca e intr-adevar corect sa afirm asta sau nu e doar un truc pe care l-a facut camera ta ;) te pup si enjoy orasul tau adoptiv! xx

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt frumoase fotografiile, frumoasa si minitoamna lor, chiar si viscolul poate parea frumos unor sufletel inca in "luna de miere".. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Lia-Mihaela, in primul rand La multi ani si tie!!! Nu stiam...

    Apoi multumesc de urari!

    Si nu in ultimul rand iti spun ca aici a plouat toata ziua si acum s-a oprit, inca ma bucur ca nu ninge...mi-a ajuns iarna trecuta!
    Cat despre toamna...ai sa vezi anul viitor cum toamna se instaleaza asa pe la mijloc de august(ca temperaturi ca e verde peste tot) si apoi in octombrie vine cu adevarat, ma refer la culori...e toamna luuuuunga si frumoasa in Suedia de la mijloc in jos. Eu inca mai am panselute, trandafiri si gura leului infloriti in fata casei...ce sa mai! Pup tare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am uitat...minunate fotografii!

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumos, da' si pozaru' are ochi sa-l vaza!;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Te pup! Aici e caaald. Prea cald, dar al naibii de fain :)

    Misto la voi! :*

    RăspundețiȘtergere
  13. superb! iar vă invidiez sincer!
    Pupicei!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Jane, eu mă gândeam la țuică :)))

    Svea, ai descris perfect și imaginea și senzația pe care mi-o dă Stockholm-ul până acum (și nu cred că am văzut nici un sfert din el), combinație fascinantă de apă, stâncă, modern, natură, pădure, animăluțe, magazine de 7 stele. Și daaaa, senzația de confort în absolut orice colțișor, că e magazin, cafenea, apartament, stradă, mijloc de transport. Dacă nu e fleșcăială pe jos și viscol, mie îmi place zăpada :D Te pupez!

    Virtualkid, mulțumesc din suflet, right back at you! :)

    Oana, iubita mia, nu știu ce se întâmplă cu unele comentarii, e vreo problemă de la blogger :( Dă copy înainte să dai postare, eu așa fac :D Vă pup tare tare pe toate!!!

    Mihaela, sunt tare curioasă cum o să iasă alea cu multă zăpadă :D

    Danangib, după cum spunea mai sus și Svea, e o combinație superbă de natură cu urban.

    Vero, nu am făcut comparații :) Ideea e că există și în București locuri, clădiri cu personalitate, frumoase, e păcat să vedem frumosul doar în alte orașe. Treaba cu cablurile sper să se rezolve cât de cât în curând, au început deja lucrările de băgat în pământ din ele. Să știi că e chiar foarte frumos noaptea Bucureștiul, nu e jmecherie de cameră. E liber de traficul infect, e frumos luminat, se văd bulevardele largi, ai perspectivă. Stockholm-ul de noapte încă nu l-am testat :D

    QED, ei chiar au avut toamnă, că a început de prin august :))) Din canapea, cu păturica pe mine, chiar a fost frumos viscolul de afară :)

    Salmi, eu sper să nu fie o iarnă ca anul trecut, deși se poate și mai rău am înțeles :)) Noi de-aia am și zis să venim din octombrie, să dăm piept cu toate greutățile de la început :) Te pupez și io!!!

    Tizule, e un efort combinat, pozăm pe rând, când eu, când gagicu :) El e mai bun ca mine, eu încă am de învățat. Pupez!

    Ever, am vorbit ieri cu ai mei și deși sună bine 22 de grade la București (față de -2 aici), dar e noiembrie, e anormal!!! Aici am dat nasul cu viscolul azi :D Bine, nu am ieșit decât până la colț să luăm de papa :)))

    Georgiana, sperăm să avem și lucruri "de oameni mari" (știi tu, job, cont la bancă, responsabilități, din astea) cu care să ne lăudăm în curând. Te pupez!

    RăspundețiȘtergere
  15. uhhh, e mai frumos la voi decat la mine.. si aici am padurea la coltul casei, dar oraselul este foarte mic si mai ales n-are apa.
    si eu iubesc apa.

    RăspundețiȘtergere
  16. Faine fotografiile de acolo.Sper să facă fain și în sufletele voastre.Vă țin pumnii și vă doresc să vă fie luna de miere lungă,lungă și neterminată.Numai bine vă doresc!

    RăspundețiȘtergere
  17. cel mai tare mi-a placut poza cu casa maro-roscat si ferestre patrate albe. e arhitectura traditionala? orasul vechi aduce cu Praga, Bratislava... misto.

    RăspundețiȘtergere
  18. mai nu ma mai satur sa ma uit la pozne :)
    da' un filmulet ai cu ce sa faci? sa si povestesti cate ceva din ce vezi? nu stiu care's facute de tine si care de Razvan da' ''cineva'' are ochi de foto, brava mwuah

    RăspundețiȘtergere
  19. Mircea, amândoi avem ochi :p El un pic mai bun ca mine, dar învăț și eu, aparat mai tare ne trebuie. Sperăm, curând :D

    RăspundețiȘtergere