"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

luni, 28 decembrie 2009

Cadouri, bucurii, un strop de magie

Oamenilor frumoși, cu mare bucurie vă spun că am reușit să ajung la toată lumea și fiecare copilaș a primit câte un cadou, cu jucării, dulciuri, mănuși, șosete, fructe, toate dăruite de voi. Cu cadourile la Chitila m-au ajutat Cristi și Andreea, la Săcele a dus 3 cutii mari cu jucării, dulciuri și hăinuțe Alexandra, cărora le mulțumesc din tot sufletul. În câteva zile am reușit cu toții să aducem multă bucurie, știți asta? Voi ați fost cam 70 de oameni darnici, iar copiii 280. Fiecare dintre voi a adus un strop de magie în viața a 4 copii. Poate nu vi se pare mult, dar vă spun eu, înseamnă enorm! Mă bucur extraordinar de tare că v-am cunoscut și că am reuși împreună să aducem bucurie și sper să fim alături și data viitoare. Vă mulțumesc!

Budimex - 30 de copii


34 copii la cămin și 40 în tranzit la Frații Maristi.


Fundația Macrina 22 de copii la cămin și 60 în tranzit (sunt din familii foarte sărace și ca să nu abandoneze școala, primesc ajutor de la Cămin, o masă caldă, hăinuțe, ajutor cu temele, apoi merg seara acasă). Am avut ajutor de la Cristi și Andreea, iar Raluca de la Bookblog a fost și ea Moș darnic și le-a adus copiilor o sacoșă maaare de cărți.






Chitila - 20 de băieți, 17 copii la familiile cu dificulăți pe care le-am cunoscut acolo.

Alina, Tanța, Andreea, Andrei la Zorleni, lângă Bârlad


Bianca și Vicky, la Valu lui Traian


30 de copii la grădinița din Săcele, grupa Dianei Szasz



Cei 4 copii ai familiei Crenguței.

În familia Ninei, au primit cadouri cu toții, dar în mod special păpușica de Ștefania, Dănuța, Florin și Iuliana. Vreau să vă reamintesc că Ștefania încă mai are nevoie de bănuți pentru a putea pleca pe 22 ianuarie la clinica Karlsruhe, pentru operația de esofag vitală pentru ea. Pentru mai multe detalii și contul în care puteți dona o sumă cât de mică, vă rog să intrați pe blogul ei.





10 copii la Casa Soarelui.


Micuțul Ovidiu, băiețelul familiei Florea.


Ursulețul Mihai Radu și cei 4 copii ai Anei, fata care stă cu mama lui Mihai.



Vă mulțumesc încă o dată, sunteți minunați!

17 comentarii:

  1. Zambete care nu pot fi masurate. Lia, esti un om minunat!!
    Sper ca anul viitor sa fie la fel de bun!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lia, ai deja un loc asigurat in ceruri (candva, peste cateva sute de ani pe care ii vei mai petrece pe Pamant, ca treaba mai e, si, de asemenea bucurii mai sunt) iar pana atunci, ai cunoscut ingerasii aici pe pamant...
    bucura-te... si noi cu tine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumim ca ne-ai dat prilejul sa facem atat de mult cu atat de putin efort din partea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo, Vulpea mea preferata!
    Te pup cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta e ultima scriitura pe care o gasesc la tine, inainte s-o tai din Bucuresti. Asa ca, desi nu-s in topic, iti urez acilea sa ai un 2010 de nota 2010, sa iubesti mai tare ca-n 2009 si sa fi mai iubita, sa-ti mearga toate din plin, sa ai metabolism de invidiat si putere de zmeoaica cu par ros. :) La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Atunci cand oferi ai aun sentiment care nu se poate exprima prin cuvinte,este cel mai frumos sentiment.Am donat si eu acum de Craciun jucarii pentru licurici.Felicitari!!
    http://mususu.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. mai lio mai! sa-ti dea Dumnezeu putere si vointa sa faci la fel de multe si anul care vine. si inca multi ani de-aci incolo! un an nou fericit sa ai si ne auzim dupa revelion, sa vedem ce planuim cu plopii ceia... :) la buna auzire!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bucurii si inimi fierbinti de fericire! Esti o persoana minunata Lia!
    Felicitari! Si nu te opri niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  9. Un an mai bun si multa inspiratie L.;) !
    Sa ne fie mai bine !
    La multi ani !
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Sărbători fericite și un an nou mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim ca ne-ai motivat sa vrem sa fim mai buni, ne-ai ajutat sa ajutam la randul nostru, ca ai fost acolo pentru cei ce aveau cu adevarata nevoie :)
    Bucuria sta in constientizarea faptelor bune :)Sa dea domnul sa avem mereu astfel de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  12. Liuta, noi iti multumim pentru ca ne-ai dat sansa sa te putem sprijini si sa putem ajuta acei copii minunati. Speram sa putem sa o facem si alta data. Cu drag! Andreea si Cristi

    RăspundețiȘtergere