"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

luni, 12 mai 2008

Stupid is what stupid does

Tot weekendul asta, printre spritzuri si gratare, sarbatorit mama si zacut in pat, m-am gandit sa scriu despre iminentele alegeri locale care vin peste noi desi noi nici nu vrem, nici nu ne intereseaza. Am zis ca e un subiect serios, mi-am impus sa ii mai dau importanta macar in ideea ca acum patru ani chiar lucram in campanie si ma preocupa din plin subiectul. M-am documentat, am aflat cu uluire ca sunt nu mai putin de 19 candidati la Primaria Capitalei(din 18 partide!!!! doar Oprescu e independent), am dat pe google initialele de partide de care nici nu avea habar ca exista (PPPS - Partidul Popular al Protectiei Sociale; PRR - Partidul Renasterea Romaniei; PPR - Partidul Popular Republican; PNDC - Partidul National Democrat Crestin etc), mi-am pus intrebari tampite de genul: daca Oprescu, pe care il stie toata lumea, s-a chinuit sa adune semnaturi si l-au contestat si paracontestat diversi, atunci coana Lucia Stancu, de exemplu, candidata ultra-anonimului Partid al Aliantei Socialiste de unde o fi adunat zecile de mii de semnaturi necesare pentru validarea candidaturii? Cu ideile relativ bine fixate in cap, gata sa imi incep comentariile, ma loveste brusc peste ochi si neuron, o stire care ma bulverseaza complet si ma face sa realizez desuetul primului subiect ales, in fatza celui nou: Conform unui studiu facut in Germania, se pare ca femeile inteligente ajung mult mai greu la orgasm - pentru ca sunt prea ocupate gandind. Rezultatele studiului releva ca pe masura ce o femeie este mai educata, cu atat este mai putin probabil ca ea sa aiba o viata sexuala satisfacatoare. Si eu acum ce fac??? Daca imi sustin intelectul, reiese ca sunt cam nefericita in pat si de aici frustrata, complexata, isterica, "fi're-ai a dracu de nef....a!" Daca ma declar multumita, imi asum si eticheta de tampitzica/prostutza/cam ushurica de cap/proasta dracu. Cum sa fac eu sa fiu ca gaina aia alergata de cocosh: daca fug, zice ca sunt proasta, daca ma opresc zice ca sunt curva, mai bine ma impiedic! Pai, daca ma gandesc bine, am eu ceva educatie, dar mai e loc de cel putin un master si un doctorat, de citit am citit multe carti, dar sunt infinit mai multe cele pe care nu le-am citit, pot sa-mi dau cu parerea destul de bine despre politica, muzica, film, presa, psihologie, caini si pisici, glet si vinarom, dar sigur nu am ce spune despre motorul mashinii, fizica cuantica, goblen, rente viagere, plus ca nici in ziua de azi nu am inteles cum se ntampla fizic (si nu prin fizica) sa imi apara Andreea Esca in ecranul televizorului!

In concluzie, clipitul des si tamp si zambetul incremenit pe fatza imobila nu il afishez decat daca e musai (daca faci asta, plus, chitzai hihihihi, iti schimba mecanicul toba sparta la mashina desi si-a terminat programul, stiu eu), iar ranjetul de femeie satisfacuta il afishez doar in intimitate (in public, mi-e teama de invidia celorlalte doamne).

Un comentariu:

  1. chiar daca ai lucrat in promovarea si asskissing-ul partidelor , lasa-ne cu d-astea ! indiferent ca este Prm Prn , Pst , psvt etcccc toti "este" niste porci cu figuri umane ! care ranjesc ca idiotii si poarta sloganuri care mai stupid decat celalalt ! este ca un teatru de prost gust in care noi radem si la urma tot noi plangem ! sa ai o saptamana superba ! Nikita !

    RăspundețiȘtergere