"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

vineri, 26 februarie 2010

Bloageri actori celebri

Nu credeam că mă mai poate scoate ceva din amorțeala și lipsa de inspirație a ultimelor zile, singura activitate în afară de somn fiind uitatul pe geam doar doar apare soarele. Și na, că am dat de o leapșă foarte foarte amuzantă care mi-a pus neuronul la muncă, m-am amuzat copios și uitați ce a ieșit! Cică cum ar fi să găsești câte un actor celebru care să îi joace pe bloggerii mei preferați! Rontziki mi-a zis că eu aș fi Donna Reed în rolul Mary din It's a wonderful life. Minunat rol, dar pe mine lumea care mă cunoaște mă cuplează mai degrabă cu Winona Rider în Reality Bites. Așadaaaaar. Doamnelor și domnilor, vă invit să vă recunoașteți au ba în următoarele personaje:

Varanus Telly Savalas în rolul Ernst Stavro Blofeld în James Bond On Her Majesty's Secret Service.







Ada – Elizabeth Taylor în Cleopatra, pentru că e frumoasă că actrița și deșteaptă și femeie ca personajul istoric.








Tiza – Julia Ormond, Barbierul din Siberia de Nikita Mikhalkov




Viorica - Angela Lansbury în celebrul rol din Murder she wrote, pentru că e curioasă și simpatică și atât de deșteaptă!









Neamțu Țiganu
– a fost din prima clipă Jean Paul Belmondo, cu ochii ăia și mutra aia și zâmbetul ăla pișicher și farmecul ăla de dat toate cocoanele pe spate cu ochii clipocind. Da, Țigane, te iubesc ca-n prima zi!






Ocserver – Bruce Willis în The whole nine yards. Pentru că ești cool și relaxat fizic și mental, ai un zâmbet de milioane, dar sunt convinsă că nu ai ezita să omori cu sânge rece dacă ar fi nevoie.







Dush – Charlize Theron in Eon flux. Pentru că ea e pe principiul fata lui Roșu împărat era rea, dar buuuuună!



Iubita mea Iulia este fără doar și poate Sarah Jessica Parker în rolul Carrie din Totul despre sex. Nu doar pentru că se îmbracă mereu foarte fain și că are păr nebun și creț ca doamna actriță, dar mai ales pentru că are aceeași mare pasiune cu personajul: pantofii.




Anto - pentru că am iubit-o mereu pe Katherine Hepburn pentru muierea dată naibii ce a fost, deșteaptă, drăcoasă, frumoasă, talentată, rolul ei din Adam's rib mi se pare că ți-ar fi la fix.







Rhodos – Halle Berry în Catwoman. Pentru că ești mâță blândă care zgârie rău, ai o minte iute de îi poate speria pe cei mai slabi de îngeri și te-ai mai și tuns de curând.





Stewardezul Numai Keanu Reeves, rolul Neo te poate juca. Nu doar pentru că ești brunet, înalt și frumușel ca el, ci și pentru că îți stă spectaculos de bine în uniformă.





Crocoditza - draga mea, tu poți fi jucată de multe actrițe, dar Deborah Messing cred că ți se potrivește cel mai bine. Pentru că ești frumoasă, luminoasă și roșcată cât să te bag în clanul vulpesc.






Semafor Michelle Pfeiffer în One fine day. Pentru că ești fină și feminină, un pic agitată, veșnic cu multe probleme de disecat. Și vine el și Făt-Frumos!







Tomata cea delicată, foarte citită și mereu atentă la problemele altora, ar putea fi jucată cu succes zic eu de Juliana Margulies, o actriță tare frumoasă și fină. Rolul din E.R. să fie?






Cireașa – Claire Danes pentru că e și veselă, și frumoasă și drăgălașă și are o mutriță mereu luminoasă.





Zazuza – Cameron Diaz în There's something about Mary. Pentru că ești o zurlie și o haioasă, cu umor și pozne la activ.





Rodica Sandra Bullok joacă minunat rolurile de fată simpatică, de treabă, minunată, veselă, firească. Și așa te văd eu pe tine.









VV – Mary cea Verde, cu fotografiile ei sueprbe, cu iubirea ei pentru natură și copii, pentru grija pentru detalii, dar și pentru firea bătăioasă poate fi jucată perfect de Julie Andrews.




Tetris – aparent nu așa sofisicată, te-ai dovedit de-a lungul timpului o femeie deosebit de profundă și elegantă, o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Nu cred că ar fi cineva mai potrivit ca Meryl Streep.





Sabbra, draga mea, nu cred că mai e o surpriză pentru tine că cea mai potrivită să-ți joace rolul e Reese Witherspoon în Legally Blonde.




Iuliana – delicata și copilăroasa mea dragă, cred că te-ar putea juca foarte potrivit Natalie Portman. Pentru că și ea are steluțe în ochi când zâmbește.







Misaki, deși Zhang Ziyi nu e japoneză ci chinezoaică, este exact păpușa fină de porțelan, dar cu personalitate debordantă pe care o văd interpretându-te.







Isabela Polymericlaytu ești Demi Moore în Ghost, dulce, bătăioasă, talentată și frumoasă.







Karma Police - tu ești atât de fascinant de complexă, că mi-a fost tare greu să pun degetul pe cineva anume. Și atunci mi-a venit în minte Salma Hayek în Frieda.





Rontziki – nu știu ce rol anume, dar pe tine te văd foarte bine interpretată de Penelope Cruz. Frumoasă, dulce, feminină, veselă și cu accentul ăla delicios.





Clarisa – Giulietta Masina în La strada lui Fellini.









Belle, și eu tot pe Audrey Tautou și minunata Amelie care face florile să înflorească și soarele să zâmbeascp o am în minte când mă gândesc la tine.





Paul, nu știu de ce anume, dar gândindu-mă la tine îl am în cap pe fabulosul Spencer Tracy într-una din cele mai senzaționale povești ale lumii: The Old man and the sea.





Alin PamflezistulJohnnie Depp pentru că e și un bărbat foarte arătos, dar și simpatic, cu simțul umorului extrem de dezvoltat, ca să nu mai spun cât e de talentat.







Escule, tu la cât ești de discret,dar pe de altă parte super săritor și devotat prietenilor, te văd Batman jucat de Michael Keaton.






Jenika – tu îmi ești tare drag, te văd și jovial și zurliu, dar și talentat și foarte serios când e nevoie. Așa că te văd jucat de un actor pe care nu îl sesizează chiar orcine cât e de mișto și de profund, Jack Black.






Dan Șelaru e un personaj aparte, cu umor deosebit, cu multe întrebări, dar și cu un aer boem pe care nu îl poate interpreta oricine. Așa că m-am gândit la un Peter O'Tool în tinerețe.






Saturnianul – cu aerul tău din alte emisfere, cred că te-ar prinde bine Kevin Spacy în K-Pax.







Bogdanic – nu că aș copia-o pe Rontziki, dar mai potrivit ca Billy Cristal în Analyze this nu cred că se există în cazul tău.






CdMitroi – crizat și luptător, tu nu poți fi decât Silvester Stalone în Rocky! Ha!





Last but not least, pe vechiul meu amic Sabotor cel misterios dar veșnic bătăios nu știu ce actor anume ar putea să-l joace, dar rolul cel mai potrivit e cu siguranță mascatul din Assassin's creed.


Și cu asta basta! M-am distrat de minune, n-a fost de loc ușor să vă găsesc pe fiecare, dar trebuie să mărturisesc că am uitat pentru câteva ore de multe rahatur și prostii, am râs de câteva ori cu poftă și m-am relaxat. Așa că vă recomand și vouă acest joc, e foarte simpatic. Weekend fain!!!

47 de comentarii:

  1. Saru-mana mami, sunt intr-o rana cu fundu-n barca aia de care-mi povestesti. Cum de tzi-o fi venit in minte asa isprava? Ar vrea Spencer sa ne tragem de-o maneca amandoi... Mersi... Datz zboara mintea rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, ce bine mă simt!!! Plaaaace de Penelope şi cu greu m-aş decide la un film :) hai, bine, poate Woman on top :))) Pup şi mulţam mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ihihihi....da! Mie Keanu mi se potriveste intru totul pentru ca foarte multa lume imi spune ca seaman cu el foarte bine, in special atunci cand port ochelari.

    Pe Iulia o reprezinta f bine S.J.Parker si pe Crocoditza la fel. Le-ai ginit bine pe fete. Felicitari...!!!!!!!!!!!!Nota 10.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc ca nu m-ai distribuit in rolul lui Razvan Theodorescu in filmul "Fuga din paradis"...

    RăspundețiȘtergere
  5. :)
    Chiar a fost destul de dificil
    :)
    merci de asociere
    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hahaha, amuzant post. Macar am inceput ziua cu zambetul pe buze :)

    RăspundețiȘtergere
  7. :) multumesc! minunate toate asocierile, dar cateva sunt de exceptie!

    RăspundețiȘtergere
  8. Paul, la mine capu-i mic și mintea slobodă :)))

    Escule, pt mine Michael Keaton rămâne singurul Batman :D

    Rontziki, așa m-am gândit și eu :)))

    Stewardezule, a fost atât de ușor în cazul tău :)

    Valule, ești cârcotaș? :p

    Dane, anytime! :) Apropo, abia aștept cafeaua aia cu care ne-am amenințat reciproc eu și cu doamna :D

    Belle, acum e rândul tău! :)

    Sabotoooooor, am reparat greșeala, era târziu aseară tocmai pe tine te uitasem :(((

    VV pupez! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc! :) Desi nu e modest sa spun eu insami, chiar sunt in general descrisa ca fiind "de portelan" :)) Asta cand descrierea nu vine din partea unor oameni pe care ii gasesc dezagreabili din prima si care mi-ar spune "papusa cu bat in fund" :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Tizo, multam fain, ma simt onorata, crede-ma :)

    RăspundețiȘtergere
  11. ooo doamne :)) bestial..si tocmai mi-am tras zilele astea o freza ca a tanti Theron din poza asta ;))

    RăspundețiȘtergere
  12. si btw...vrem poze cu stewardezul...ASAP...:)) ori poate ne-auzim toti 3 de-un ceai saptamana asta ca parca am auzit ceva de un mers la bucuresti :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Pffff...acum cand m-am innegrit imi spui si tu ca seman cu personajul lui Michelle Pfeiffer în One fine day. Si multumesc pentru mica descriere :oops:
    Ti tuc. Week-end grozav!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma gandeam eu ca sunt irepetabil....!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cameron Diaz rulz si ma onoreaza :D. desi nu-s blonda, sunt zapauca - nu degeaba ma cheama ZaZuza :)). multam fain: m-am distrat copios! mai ales ca incerc sa scap de stresul de la examen: ca pe mine asa ma pocneste - dupa, nu inainte :)). pupez! centralei i-a dat de hac jumi pana la urma, ca am urlat ca fac riduri :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Merci pentru nominalizare, sa-ti spun ce pantofi mi-am luat ieri? O nebunie, sunt balerini, cu varful de lac....ma mai supooorti?

    RăspundețiȘtergere
  17. Intru in clanul vulpilor? moooooama, suna periculos :D
    saru'mana pentru vorbele frumoase
    apropo, asocierile sunt GENIALE :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Hehe... și eu te-am distribuit într-un rol :P

    RăspundețiȘtergere
  19. Oooo, da! După Michael Shanks în Stargate la Rontziki, acu' Kevin Spacey în K-Pax la tine. Încă vreo 2 potriveli d-astea şi mă desprind cu totul de Terra :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Lia, hahaha, imi place cu cine m-ai asociat :)

    RăspundețiȘtergere
  21. aoleu, bine ca nu am blog, ca ma vedeam langa poza lu Mr. Bean :)))

    RăspundețiȘtergere
  22. Vai ce m-ai atins!Imi place Sandra!Viele Danken!

    RăspundețiȘtergere
  23. wow, ce onoare, ce personaj..multam si pupez

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumesc mult! Mi-e si teama sa ma gandesc la asociere, atat de sus m-ai asezat :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Asa-mi trebuie daca sunt mic si chelios. 'Geaba ma visez si io un Batman sau un Roky. Rolurile astea-s date :P de mult.
    Nu sper nici macar in vis sa fiu Tinker Bell (a.k.a. Julia Roberts), dar macar MAGARUL din Shrek, oameni buni!
    Serios, acum. Multumax!

    RăspundețiȘtergere
  26. geeeeez!!! io si sa omor cu sange rece??? poate un pui sau asa... :)) dar oricum, nu stiu de unde pana unde stii tu ca intre actorii mei favoriti, pe locu 1 e bruce willis... :))

    RăspundețiȘtergere
  27. i like you :)
    ai onoarea de a fi singura din blogrollul meu :P

    RăspundețiȘtergere
  28. :))))) ma-nclin si zambesc. desi filmul ala nu mi-a placut :))))
    oricum, mi se pare un efort mare sa asociezi "bloggeri" cu personaje sau actori! eu n-as fi in stare!
    ciao, bella! :)grazie!

    RăspundețiȘtergere
  29. Hehe, merci. :D Ai rabdare nu gluma. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  30. UUuu ce dragut!
    Multumesc! Daca stau bine sa ma gandesc, pe cat de blonda si de shiny e tipa pe atat de are revolutie stie sa faca. Unde mai pui ca reuseste tot ce-si propune :D
    thank you, o iau ca pe un compliment!


    P.S. chiar a fost o surpriza

    RăspundețiȘtergere
  31. Liutzo, cat de bine m-ai nimerit! :D O ador pe Liz Taylor, sunt fan Cleopatra si Egiptul antic, deci la marele fix... iar asocierea, nu poate decat sa ma onoreze! :)
    Multumesc, plecaciuni!

    RăspundețiȘtergere
  32. Azi, un gînd-marţişor. atît ;)

    RăspundețiȘtergere
  33. M-ai nimerit cu Madam Hepburn, mai bataioasa decat fina de Audrey. Unde mai pui ca s-a iubit tare frumos cu Spencer Tracy, cu care l-ai încaltat pe prietenul Gabor, adica ne-ai imperecheat virtual:)

    RăspundețiȘtergere
  34. Belmondo!? Ma rog, merge, io credeam ca-s unic, bine ca n-am fost comparat cu Batrinu si Marea

    RăspundețiȘtergere
  35. wow..I'm honoured...si io pe tine te vad ca pe Nicole Kidman in Australia...gratioasa, eterica la inceput si incredibil de puternica p'orma cind dai boa de puf jos

    RăspundețiȘtergere
  36. P.S.=Frida chiar seamana cu mine ca temperament, iar filmul cu viata mea...colorat, dureros, fascinant, pasional, artistic, nebun

    RăspundețiȘtergere
  37. :)))))))))))))))))) deci.. (ca orice propozitie de pisoi incep asa :D) ... desi tarziu am vazut asta dar rad cu lacrimi :)) trebe sa ma reapuc de scris ca altfel sunt o Cat woman chiar prea blanda la vremurile astea :))))

    RăspundețiȘtergere
  38. Lieeeee,am luat oscarul!!!Asa zic si eu!

    RăspundețiȘtergere
  39. Io am ratat chestia asta! Am gasit azi, prin zelist, link-ul. Depp, ha?! Apai, sa nu fiu io mandru de sa-mi sara inima din pept, sa fug la oglinda sa-mi tzaisuiesc freza si sa te invit la o cafea? Ha?! :D

    RăspundețiȘtergere
  40. Io dau cafeaua, tu faci deplasarea. Vreau sa spun... da si tu un semn cand esti pe-aproape de Plaza Militari. :)

    RăspundețiȘtergere