"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

miercuri, 16 aprilie 2008

About me in a funny way :)

Acum aproape o saptamana, am primit un mail f dragutz, desi la prima vedere parea genul "daca nu trimiti mai departe, o sa ti se rupa unghia de la degetul mic, o sa faca un caine pipi pe piciorul tau si kk un porumbel pe parbrizul tau". Erau niste intrebari personale carora trebuia sa le raspunzi si sa le trimiti inapoi celui care ti le-a adresat, dar la randul meu, am putut sa le trimit prietenilor si am primit raspunsuri. Intrebarile sunt mai jos, iar raspunsurile sunt "aglomerate".
1. Unde ne-am cunoscut?
2. Crezi ca-mi stii al doilea nume?
3. Fumez?
4. Culoarea ochilor?
5. Am frati sau surori?
6. Care e unul din lucrurile mele preferate pe care le fac?
7. Ce muzica imi place?
8. Sunt retrasa sau expansiva?
9. Sunt rebel sau urmez regulile?
10. Vreun talent special?
11. Cati copii am?
12. Daca ai fi cu mine pe o insula pustie, care crezi ca ar fi lucrul pe care l-as aduce cu mine?
Raspunsuri:
1. Unde ? La liceu - 2; petrecere de liceu; la bloc; job – 5 + La redactia EVZ, eram prezentata ca vroiam sa vin sa lucrez la tine ; la tine acasa, petrecerea burlacitzelor (pentru cumnata mea) ; pe terasa de la Casa Eliad - 2 ; la nunta mea (a ei :) ). Cu aceasta ocazia am realizat ca muncesc foarte mult, prea mult, daca pe 6 dintre voi i-am cunoscut la munca. In plus, ar fi cazul sa ma intorc la scoala, uite ce prietenii durabile se nasc acolo :)
2. Al doilea nume - 6 din 16 « intervievati » nu stiu ca ma cheama si Mihaela (da, pentru ca nu consider ca mi se potriveste acest nume, de-aia nu spun ca ma cheama si asa, desi in ultii ani am primit cadouri cu aceasta ocazie :D )
3. M-am lasat de putin timp, dar am mai pufait de cateva ori.
4. Ochii sunt caprui pur si simplu, nu spre verzi, nu verzi, din pacate (cred ca faptul ca mi-am dorit atat de mult ochi verzi v-a facut pe unii dintre voi sa-i vedetzi asa :p).
5. Am un frate, toti ati stiut (oare m-am plans prea mult ? hihihihi).
6. Lucruri preferate: sa mananci inghetata (de doua ori) (o, daaa!); sa te uiti la filme (da, Miha, mai stii X Files ? hahahahaha !) ; sa socializezi (da da da !) ; sexul - de doua ori nominalizat (right on !) ; toate (adevarul e ca in afara de spalat vase si trezit dimineata, majoritatea lucrurilor pe care le fac, le fac din placere) ; sa mananci ciocolata neagra (mmmmm !) ; scrisul – sper ca nu ai uitat ca ai un roman de terminat (hehe, mi se pare mult spus roman, dar mi-a mai zis candva un prieten ca am cur de romancier hihihihi !) ; vorbitul (mey, daca am atatea de spus !) ; te iubesti pe tine insati (din punctul meu de vedere, nu poti astepta sa fii iubit daca nu te iubesti tu inaintea tuturor) ; « no smoking » (not even after :D ) ; treaba aia cu ciocolata topita pe degete, sa conduci, sa scrii (in ordinea numerelor de pe tricou) ; sa mergi in club (deja am inceput sa fiu cam mofturoasa).
7. Muzica : veche si buna ; nu mai stiu, dar ai avut gusturi eclectice intotdeauna ; nu stiu sa definesc stilul, dar e muzica din Vama Veche (hehe, aia mai veche, ca Vama asta mai noua nu ma mai prea incanta cu muzica, de cand cu manele si house) ; muzica buna ; rock ; U2 ; cred ca in afara de manele, suporti orice ; rock in principal, cu diverse deraieri ; alternativa ; oldies ; in afara de manele, cred ca aproape tot (asa e)
8. Retrasa sau expansiva ? expansiva ; hehe, mai intrebi ? expansiva ; cu siguranta expansiva ; expansiva in general ; deloc retrasa ; ohohhh ooo expansiva ; retrasa ca o explozie atomica de 5 megatone – nu va contrazic :)
9. Rebela sau urmez regulile ? Rebela ; care reguli ? intotdeauna rebela ; esti cam rebela ; le urmezi, desi vrei sa para ca nu ; rebela, parerea mea ; rebel yell, baby; rebel scrie pe fruntea ta ; cand nu esti rebela, urmezi regulile ; Interesant... nu credeam ca esti atat de familiarizata cu conceptul de "regula" incat sa stii ce inseamna cuvantul!; cum ii zice si lu blogu tau: rebel ; reguli ? nu sunt pentru tine ; esti regulie.
10. Talenturi :) - scrii bine ; esti pluritalentata ; scrisul ; sigur ca ai, dar nu l-am descoperit eu ; gatesti bine ; acela de a-i asculta pe ceilalti, plus ca scrii bine ; Sa iesi mirosind a floricele din situatii de cacat ; scris, povestit, creativitate ; proza ; dansezi frumos, scrii si gatesti bine ; de a-i binedispune pe cei din jurul tau; scrii bine, te pricepi de minune sa fii o buna prietena ; ai un talent deosebit de a da peste barbati idioti (hahahahaha, nu m-am putut abtine sa nu pun la sfarsit acest talent descoperit de o alta berbeaca, dar care a avut talent sa-si gaseasca un super baiat).
11. Nu am copii, decat spiritual (cei doi finutzi, Victor si Mara)
12. Ce-as lua cu mine … Ticutzul (hihihihi, incape in rucsac, dar n-as avea ce face cu el acolo, ca intra apa si nisip la el) ; un televizor (ce naiba sa fac cu el fara curent si cablu ? acvariu pentru peshti ?); ziarul, sa faci revista presei (hai, hai, te intreci cu gluma) ; pe Miqui (da, l-as lua pe Micotic) ; sunt convins ca nu ti-ai aduce hainele (mey, nu cred ca le-as tine pe mine, dar de adus le-as aduce by default) ; un laptop, sa completam blog-ul (asha sa-i ramana numele !) ; barca cu care sa pleci cat mai repede de-acolo... nu te vad foarte capabila de a sta pe o insula pustie (mey, capabila sunt, doritoare nu prea) ; laptop-ul sa ai pe ce scrie si sa asculti muzica ; crema de plaja (da da da) ; un camion de ciocolata neagra (e, hai, merge si asa, un bax) ; oglinda (hmm, nu prea) ; pe tine (intre noi fie vorba, e cel mai bun raspuns).

Mai am vreo 3 -4 persoane care nu mi-au raspuns inca, dar per total, m-am bucurat enorm sa vad si ca mi s-a raspuns f repede, si ca lumea a fost in general amuzata de prostioara asta. Singura mea dezamagire si tristete e ca cineva la care ma asteptam sa fie amuzat de faza asta, din cauze de suparari, de prea multe adunate pe umerii ei, mi-a spus ca nu imi raspunde pentru ca a imbatranit si i se pare ca un oracol de clasa a IV-a ... Si ce mishto era in clasa a VI-a cand completam oracole ... :)

2 comentarii:

  1. Salve Sefa. :(. Din pacate nu cred ca stiam asa de multe despre tine cat sa raspund la majoritatea intrebarilor (sau poate ca le stiam intr-un timp da am mai uitat din ele). Stiu ca nu ma consideri un prieten apropiat ci mai degraba un amic cu, care ai lucrat si mai dicuti din cand in cand pe net. Intradevar erau dragutze oracolele din clasa a VI-VII si intr-a opt-a UAU, erau deja indecente: pe cine iubesti, l-ai sarutat, v-ati intalnit, ai prieten, etc. Chiar daca nu ne-am intalnit de o buna bucata de vreme, sa iti spun cum te am io in minte: Esti cea mai misto sefa pe care o poate avea cineva, super fata, dura cand trebuie si intelegatoare cand e cazul. Te-ai da peste cap de 20 de ori si te-ai transforma in musca sa iti ajuti un prieten sau sa-l acoperi la ceva (daca merita) daca poti si tine de tine. Tu zici ca ai ochii caprui io zic ca ii ai luminosi si plini de viata. Iti place sa-ti faci treaba bine, sau cat mai bine se poate in conditiile care iti sunt oferite. Iti place sa te distrezi (cui nu ii place) si uiti de problemele pe care le ai atunci cand faci asta. Ceea ce e un lucru cat se poate de misto. Asta inseamna ca te distrezi si te simbi bine punct, fata inhibitii. Esti o tipa super sociala si prietenoasa, asta pana te calca cineva pe bataturi si scoti ghearele care nu zgarie dar scot niste vorbe de te faci ca varul de rusine. Si as mai avea multe de spus da ..... se interpreteaza gresit pe urma. Oricum, desi ai fost sefa mea (preferata) niciodata nu m-am simtit ca un subaltern sau ca la serviciu ci intre prieteni. Nu lua astea ca pe un compliment, e pur si simplu parerea mea. Cine iti este amic, prieten/a, cunoscut si tine la tine cat de cat nu trebuie sa stie daca fumezi sau nu cand iti da un telefon sa te intrebe ce mai faci, nu trebuie sa stie daca ai cine stie ce gusturi gastronomice sau alte chestii ca sa te salute din cand in cand, sa te mai intrebe de viata si sa aiba tot timpul telefonul sau mailul deschis pentru tine in caz ca poate te va ajuta cu ceva la nevoie. Cam atata pentru seara asta.
    G

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc, G. Din suflet. It means a lot.

    RăspundețiȘtergere