"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

marți, 15 aprilie 2008

Fii tigresa din patul lui! (citat din Cosmo)

Primesc zilnic diverse mailuri de la tot felul de site-uri de lifestyle/gagice/gradinarit etc. De obicei nu prea intru pentru ca deja stiu (am citit cu sfintzenie Cosmo, da?) cum sa-mi aduc barbatul intr-o stare orgasmatica sora cu atacul de cord, in timp ce-i fac un coq au vin, un tort de bezea si spal si geamurile (ba nu, pe alea le spala baiatu in casa, ca eu sunt moderna, la naiba!), stiu sa slabesc ingrozitor de mult in 2 zile, dar nu vreau, si stiu cum arata cele mai trendy perechi de pantofi ai sezonului (pe care nu i-as purta nici moarta!). Cu toate astea, mi-a atras atentia un titlu de pe un site: Cele mai cunoscute fetishuri. Intre doua picaturi de ploaie, o mancare de spanac (construita la 8 dimineata in timp ce inca dormeam) si un raspuns la intrebari despre probleme din domeniul energetic (mai si muncesc, da?), m-am apucat sa-l citesc: "Fetisul inseamna obsesia fata de un obiect sau fata de o parte a corpului. In ziua de azi, cea mai des intalnita este conotatia sexuala a cuvantului". Booon! Deci, e cu sex! "Cateva reviste au decis sa faca un studiu pentru a vedea care sunt cele mai comune fetisuri ale barbatilor. Iata ce a iesit": "Talpile si palmele - E un fetis cunoscut, si poate unul dintre cele mai "cuminti" de pe aceasta lista". O mica problema de acord gramatica, dar daca asta e cea mai cuminte chestie, sa vezi tu bice si carice mai jos! In ordine: cerceii, pielea, vinilul latex-ul, unghiile si rujul roshu, parul prins in coada (in ideea fetele cumintzi au parul strans in coada hihihihihihi!), apa, dushurile aurii. Apa??? Dushurile aurii????? Despre ce e articolul asta? Fetishuri sau instalatzii sanitare? Mult mai edificata asupra acestui subiect de mare interes, dau cu scroll-ul in jos si citesc: Secretul fericirii durabile, Remodeleaza-ti silueta cu ceai alb si anason, Cele mai tari 3 pozitii sexuale. Si citesc si mai jos: Va puteti dezabona printr-un simplu click urmand acest link. Exact.
Apropo de stereotipuri si fetishuri, am vazut in ultima vreme scene din diverse telenovele (sud-americane) si mi-am dat seama ca in viziunea scenarishtilor, eu as fi o curvishtina ticaloasa fara scrupule, care se tavaleshte cu toti barbatii care innebunesc de nebunie cand ma uit in ochii lor. Mai nou, toate ticaloasele de grad
mediu (deci nu alea care ii omoara pisica personajului pozitiv, care impushca relaxate 30 de barbati si otravesc preoti, astea fiind ticaloasele ticaloaselor care la sfarsit mor arse sau raman legume in pat), deci ticaloasele-curvishtine sunt roshcate si tunse scurt! Cur mare si pulpitze am, isterica pot deveni ushor, pot injura/tzipa/agresa verbal cu mare lejeritate, pot pleca la Televisa! Mexico here I come! Sau, pentru ca suntem puliculturale si multilingviste "Quero hacer el amor con tigo! Por 10 pesos, por favor!"

P.S. De curand mi-a spus un vechi prieten cu care nu am mai vb de mult, ca as fi fost cea mai tare lesbiana pe care o cunoaste (fara sa-mi si argumenteze, a iesit de pe mess, la naiba!). Asa ca nu ma pot abtine sa intreb, femeile carora le place sa isi manifeste fetishurile cu apa, clatite, ulei de motor, nu ar trebui sa se simta discriminate ca nu sunt articole si cu tigresele din patul ei? Sau alea ar trebui sa fie "Fii ursulica de plush din patul ei"?

2 comentarii: