"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

marți, 8 aprilie 2008

Smiling is my middle name

Pentru ca, in ciuda post-ului de mai jos, eu sunt fratele optimist din bancul ala (stiti voi, fratele pesimist primeste un superb trenuletz si incepe sa planga si sa jeleasca pentru ca ii place cadoul, dar o sa se strice sigur, ca toate se strica; fratele optimist primeste o balega frumos ambalata si incepe sa strige de fericire. Ce ai? il intreaba fra-su. Pai, am primit un calutz! De unde stii? Am gasit balega, trebuie sa fie si calul pe undeva!), sunt f bucuroasa si bine-dispusa. In primul rand, pentru ca ieri am primit de la gagicu meu niste pantalonashi trei-sferturi de o culoare superba, f haiosi, in care ma simt shtrengaritza si copilitza zurlie.

Si ma mai simt bine si pentru ca un prieten de-al meu ma va ajuta sa-mi achizitionez sandalele alea dupa care baleam saptamanile trecute (alea din State).



Bine, daca stau si ma gandesc mai bine, starea mea euforica si agitata si zglobie o fi si din cauza ca am mancat o punga de gummy bears cu cola si o ciocolata neagra neagra, dar oricare ar fi motivul, it's good to be smiling!

Un comentariu: