"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

luni, 29 iunie 2009

Vulpea celebră

Dragilor, azi am un motiv foarte concret să mă laud! Vulpea a fost intervievată în premieră de Sabina de la Hotcity.ro! M-a onorat şi emoţionat peste măsură treaba asta, am turuit ca o nebună şi uitaţi ce a ieşit: Blogosfera feminina: Rebel Yell. Eu vă invit să citiţi şi să comentaţi şi dacă vă place şi dacă nu (să nu vă prind!), atât aici cât şi pe hotcity.

Promit să fac toate eforturile să nu mi se suie la cap şi din când în când să mai vorbesc şi cu muritorii de rând :p Acum, foarte serios vorbind, eu vă mulţumesc vouă, celor care citiţi şi comentaţi aici, celor cu care am avut şi bucuria de a sta nas în nas la o cafea, pentru că mi-aţi îmbogăţit existenţa. Mă înclin cu graţie :)

Şi pentru că succesul şi faima se simt mai frumos când sunt împărţite şi cu alţii, azi îl fac (iar) celebru pe Miqui, cel mai (in)stabil mascul din viaţa mea. Tot fetele de la Hotcity au făcut o leapşă fff amuzantă, care are ca scop final descoperirea pisicelor şi mâţoilor din blogosferă :D Aşa că vi-l prezint (iar) pe Miqui, atât de negrul meu motan urâcios care iese cu greu în poze, pentru că fură lumina! Şi acum, hai, votaţi pentru el! Dau cu mare plăcere leapşa mai departe Iuliei, care are cu ce prinţesă fiţoasă să se mândrească. Şi altor posesori de feline.

27 de comentarii:

  1. Tizo, felicitari inca o data, si la mai mare!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Super.Vedea-te-as la tv. Si nu glumesc. Sa fie intr-unj ceas bun. Pic e si el pe faza, pe aici, pe langa mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am inca odata dovada ca esti o razvratita, o neimblanzita, o sensibila, o simpatica; pai de-aia imi place sa-ti citesc blogul; mi-a placut interviul, felicitari! Si imi place si ingerasul de pe spate; pot sa spun "multe-nainte"? (tatoos, I mean!)sys

    RăspundețiȘtergere
  4. oameni buni alerta! Nu se milostiveste nimeni de doua pisicute mici alb cu negru pe care le am de donat/daruit uateva?Pisica mea ce a obraznica a nascut 4 si mai sint 2 de dat...

    RăspundețiȘtergere
  5. ok lialia am citit interviul pe hotcity
    simt nevoi sa critic...nu de alta dar azi sint in a critic mood ca tocmai e luni
    tu esti extrem de originala si nu ai legatura cu interviurile tipice
    sabina, care ti-a luat interviul a reusit sa scoata un interviu tipic socializat.
    ma mir, dupa ce i-am citit blogul care e f simpatic
    ordine de sus?
    eu vedeam un interviu cu tine mult mai spumos si mai original

    RăspundețiȘtergere
  6. Tizo, ţintesc coperta Times! :))

    Lupule, sper ca la radio mai curând. Să văd cum mă învârt :D

    Sys, mulţumesc de super cuvintele frumoase :) Deocamdată fac o pauză de tatuaje, dar îmi caut unul cu o vulpe :D

    Karma, şi eu am două pisici de dat :((( Ale gagicului şi nu găsim doritori :( Interviul a fost pus cât de cât într-o ordine, pentru că din discuţia noastră pe mess nu se înţelegea mare lucru :))) Am ţinut-o tot într-o chicoteală. E nevoie de o o linie cât de cât. Abia aştept să-mi iei tu un interviu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. coffee tomorrow? :P asta asa, sa te pot felicita live ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitări, am citit interviul și am recitit postările pe care le-ai amintit.
    Ți-am simțit felul de-a fi de prima dată când am ajuns pe blogul tău și nu m-am înșelat :)
    Bravo !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari sincere, Lia Rebela!
    Am citit interviul. Cum spuneam acolo, eshti mult mai mult decat pari a fi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Hihi!FElicitari ptr articol!
    Si acum...sa ne...batem in pisici :D Ca le-am pus si eu :)
    Doar ca Miqui are acel farmec individual de enlezoi snob si tot timpul deranjat de prezenta uman :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari!
    Cand faci sesiunea de autografe, sa faci anunt cu ceva timp inainte, sa ne inscriem si noi pe lista. Eu vin cu o poza de acum mai bine de patru ani, de la o petrecere de Craciun :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari!Am trecut si eu pentru prima data pe aici si mai revin daca nu deranjez :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Maria, coffee sigur mâine :D

    Bianca, Ginuţa, am roşit de bucurie şi mândrie la cuvintele voastre :) Mulţumesc!

    Hihihihi, Cristina, îmi aduc aminte bietul Miqui ce terorizat era de Nemo :)))

    Juliana, dau autografe doar pe piept :)))) Am şi io poza aia :D

    Dan, mulţumesc de vizită de aprecieri :) Te aştept cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  14. Super-tare ! tre' sa tin aproape ca azi miine ajungi celebra pe la un TV (pro, o sau b, depinde) si poate ma scot si eu cu ceva, cumva ... Nu am uitat de cafea dar intii trebuie sa-mi fac timp si curaj sa string sacul ala de hainute si lucruri promise. Ma adun eu pina la urma si o fac !

    RăspundețiȘtergere
  15. TOATE FELICITARILE! AM CITIT INTERVIUL TAU. ESTI CEA MAI TARE, BRAVO! TINE-O TOT ASA!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ha! Eu am varianta feminina a matzului tau http://www.flickr.com/photos/andreeab/2615994626/

    RăspundețiȘtergere
  17. VULPEO, dupa interviul asta te las sa-ti pui statuia in gradina, langa a mea! :) haha
    e foarte frumusel, mi-a placut. arata cat esti de spontana si plina de viata. te pup pentru asta!

    RăspundețiȘtergere
  18. Later edit: m-am bagat si eu la leapsa :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Vulpito, am zis ca daca am comentat pe city aici nu mai traba, dar comentez de pisic acum ca sa nu ma repet. No, cu matzele am priceput eu cum sta cu leapsa dar de caini nu zice nimic? sau o deghizez pe Dodo in matza? am vreo sansa? :)))

    RăspundețiȘtergere
  20. Marius, hai hai :p La ce calitate au programele la tv acum, slabe şanse să mă duc eu vreodată :))) Te aştept cu cafeaua şi sacii :)

    Glory, păcat că Miqui e castrat :D

    Clarisa, mi amor, io statuia mea o pun la mama în grădină, cu piticii :))) La ce hlizeală era pe mine cănd am dat interviul pe mess, aş fi fost f curioasă ce ar fi ieşit dacă era filmat :)))))

    Rhodi, şi eu vreau concurs cu căţei, dar mi-e teamă că Athos al nostru, la 90 de kile, nu intră în cadru :)))

    RăspundețiȘtergere
  21. dispărut de-o vreme, revin şi constat că multe în lipsă s-au intamplat(n-am gasit alta rimă. Bravo ţie Lia, te-am găsit cu bine văd. Îmi place ce-am găsit şi am citit, dar am ceva (nevinovat) să-ţi propun şi pe mail mă duc epistola s-o completez. Doamne ce mi se întâmplă? Vorbesc razna complet. Adică razna scriu. Răzvan

    RăspundețiȘtergere
  22. LieLie, m-am enervat ingrozitor...am scris un raspuns pe hotcity foarte frumusel ca eram inspirata...deh! m-ati inspirat voi doua, tu si sabina; din pacate, cind sa posteze ce am scris nu stiu de ce nu l-a luat si am pierdut tot ce am scris. Brusc am simtit cum ma trec valuri de caldura de nervi. Bineinteles, ca am zis ca scriu aici in birlogul dragalas al vulpei, dar cum sa te repeti, cum sa iti aduci aminte ce ai scris si nu s-a salvat?!

    Ideea este ca ceea ce faci tu nu este nimic altceva decit aducerea in prim-plan a oamenilor interesati, frumosi; prezentarea unor situatii frumoase, gesturi de oameni normali, gesturi de care incepem sa ne bucuram pentru ca sunt frumoase, dar care sunt sau ar trebui sa fie normale. Noi toti ne bucuram ca ne faci partasi la toate astea. Si reactionam fiecare dupa cum ne taie capul. Ce faci tu se poate numi comunicare, PR...hihihi...eu cred ca ce faci tu este un lucru normal de un om fain care are bucuria si dorinta de a trai intre oameni frumosi si are vrea si o societate frumoasa in care sa traiasca. Tot ce faci este in sensul asta. Este ca atunci cind arunci o pietricica in apa si face multe valurele. Fiecare acuma se simte dupa cum crede poate fi si pietricica si valurele...your choice. Sabina a luat-o si ea dupa tine, cred ca ea in acest caz este un valurel din astea...ea duce mai departe vorba buna, exemplele frumoase. Jos palaria si la mai multe. Cred ca ai fost tu si acolo pe hotcity si aici pe rebelyell. Asta conteaza. Cafeaua...vine saptamina viitoare. Lumea asta e rea si se interpune in bucuria noastra la o cafea matinala impreuna. dar rabdare si tutun, se zice...asa ca va veni saptamin viitoare. O noapte cu stele si visuri marete. Un soricel...chit, chit

    RăspundețiȘtergere
  23. Printre atatea celebritati (tu,Dan Selaru,impricinatul) o sa ajung sa nu mai pot scoate nasul in lume eu,o anonima.
    Da'nu ma plang, ma bucur ca exista atatia oamnei talentati care imi lumineaza zilele, fiecare in felul lui.
    Si sa stii ca-mi place tatuajul tau, e frumos.

    RăspundețiȘtergere
  24. Răzvanule, mi-a fost dor de tine :) Mailul tău m-a copleşit :D

    Şoricule, ooooffff, eşti cam stresat :( Ador să mă joc cu pietricele pe luciul apei, să fac cerculeţe, dar şi să le "zbor" ca broaştele departe, mai departe. Fiecare cred că putem fi şi pietricică şi vălurele :) Abia aştept cafeaua în Botanică, tocmai pentru că şi la mine oamenii răi mă împiedică să ies azi, mâine :( Dar şi când om ieşi ... :D

    Vio, draga mea dragă, tu te râzi de mine! :) Eu mă bucur că am cunoscut şu cunosc atâţia oameni minunaţi, mai celebri, mai anonimi, nu contează prea tare :) Ce mă bucur că-ţi place tatuajul :D Abia aştept să ţi-l arăt :) Pup!
    P.S. Întotdeauna voi avea timp de o cafea, dacă nu "azi", sigur "mâine".

    RăspundețiȘtergere
  25. Sunt un soricel obosit, nu stresat...chit,chit...ma cam dor pernutele mele roz de la labute si de abia mai misc din codita...dar ma voi revigora cu cafeaua aceea...sa vezi ce vioi si nastrusnic sunt.

    Si eu cred ca putem fi pe rind si pietricele si valurele; eu stiu sentimentul asta ca un soric ce ma respect...hihihi; cred ca este una dintre cele mai faine senzatii pe care le ai. Sa facemin asa fel incit sa-i alungam pe oamenii rai care nu ne lasa sa ne bem in liniste cafeaua. Cred ca o sa dau anunt pentru ziua in care soricul si vulpea ies la cafea in botanica. Pup mult cu multe valurele

    RăspundețiȘtergere
  26. Citit, placut. Vedeta scrie pe tine. Pe cand in plaiboi? :)

    RăspundețiȘtergere