"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

miercuri, 25 martie 2009

Femeia la 31 de ani

Pentru că mie îmi place să petrec precum ţiganu (fără apropo-uri, Neamţule), trei zile şi trei nopţi la rând, e, bine, şi azi mă sărbătoresc! Şi vă aştept cu drag alături, la masa mea. Am primit deja, anticipat, de la cel mai gagic gagic, îngeraşul-zânuţă zbanghie :)

De când mă ştiu, am aşteptat ziua mea cu nerăbdare şi bucurie. Anul ăsta parcă şi mai tare. Dacă până acum îmi venea să strig necunoscuţilor pe stradă "azi e ziua mea!!!", astăzi mă laud vouă, pentru că vă cunosc şi îmi sunteţi dragi :) Că mie nu-mi e teamă că trec anii, că îmbătrânesc.

Anul trecut pe vremea asta, mă compătimeau unii: "vai, schimbi prefixul! Lasă, că nu-i chiar aşa de rău". "Ştii, Balzac, femeia la 30 de ani ...". Mă aşteptam ca, deşi mă simţeam senzaţional, pe 25 martie 2008 să cadă cerul peste mine, să mi se transforme brusc faţa în mănuşă de baseball, să nu mai iasă soarele din nori şi să nu se mai uite nici muncitorii de pe şantier la mine. Dar, de la prima oră, am fost aşa prinsă să mă rânjesc şi hlizesc toată, să mă pup cu lumea, să răspund la telefoane venite de de departe, să mă sărbătoresc pur şi simplu ca o Narcisă, încât am uitat să fac riduri şi să îmi plâng de nefericire.

Mi-am trăit viaţa din plin de când mă ştiu. Nu am gustat, am muşcat cu poftă. Chiar şi la alea rele, am dat întâi cu capul de berbeacă, abia apoi am pus mâna să simt cât e de tare zidul. Am făcut întotdeauna ce am vrut, spre disperarea mamei şi spre grija, dar admiraţia tatei. Şi tocmai de-aia, dacă la reuşite mă bucur alături de cei dragi, la eşecuri nu caut alt vinovat în afara mea. Şi tare îmi place să îmi asum asta. Pe principiul "regret ce nu am apucat să fac, nu ce am făcut", chiar vă spun cu mâna pe inimă: nu regret nimic din ce am trăit. Nici măcar oamenii care au trecut, pentru o secundă sau ani prin viaţa mea, nu îi regret. Nici măcar pe cei care m-au murdărit sau m-au rănit adânc. Că de murdărie m-am spălat, iar rănile s-au făcut cicatrici care pe mine cred eu că mă înfrumuseţează. Ca să nu vorbesc de lecţiile învăţate.

La 10 ani mă băteam cu băieţii. Şi dădeam tare. Dar eram şi prietena lor cea mai bună. Şi nu şi-a permis nici unul să mă înghesuie prin colţuri şi să mă pipăie. Nu o să ştiu niciodată dacă nu s-au întâmplat astea pentru că eram prietena lor de nădejde sau pentru că le era frică. Îmi convin ambele variante.

La 15 ani eram Nimphetă. Inconştient conştientă de nurii mei. Perioada de nebunii şi prostii. Ceva şpriţuri exagerate, fugit nopţile de acasă (unde biata mama mă lăsa dormind, că eu aşa îi spuneam la telefon - ai mei se mutaseră deja la curte şi eu stăteam "responsabilă" la bloc) în Club A cu o legitimaţie falsă de studentă ha! la Medicină. Tot pe la vârsta asta şi primul zbucium sentimental. Îmi aduc aminte şi acum fiecare secundă :) Aşa cum îmi amintesc precis fiecare sentiment ce a urmat, fiecare chip, piele, nume, moment şi întâmplare. Şi fac asta nu pentru că fiecare ar fi meritat, ci pentru că mă respect prea mult să nu îmi amintesc. Pentru că, buni sau răi, toţi sunt părţi din mine şi din viaţa mea.

La 20 de ani eram foarte cuminte. Şi cam casnică. Şi nu aveam ochi decât pentru un el. Mi-aduc aminte că după despărţirea de acel cineva, am ajuns într-o zi foarte indignată şi şocată acasă şi i-am zis unei prietene: "Au înnebunit bărbaţii! Se uită după mine, mă claxonează, îmi fac semne, îmi zâmbesc. Nu mi s-a mai întâmplat până acum". Şi ea mi-a răspuns zâmbind: "s-au întâmplat toate astea, tot timpul, dar nu ai avut tu ochi să le vezi". N-am mai făcut greşeala asta niciodată. Pentru că nu am vocaţie de Floarea-Soarelui, să mă învârt fermecată doar după soare.

La 25 de ani eram carieristă. Dormeam pe la birou. Nu ştiam când e zi şi când e noapte. Am învăţat enorm. Cel mai bine am învăţat că nu merită nimeni şi nimic să mă sacrific prosteşte. Transpiraţie vărs de la căldură, cocoţată în cireş, ca să adun gogoloaţe roşii pentru cei dragi. Sânge donez pentru cei care au nevoie. Dar mai mult de atât din trupul meu, nu am de gând să mai dau vreodată. Din suflet dau. Oricând şi oricât. Şi nu mi-e teamă că îl irosesc pe unii care nu merită uneori. Pentru că sufletul meu e mult şi se reface uşor.

Ce s-a întâmplat cu mine la 30 de ani? Nimic special. Îmi era bine. Eram fericită. Pentru că mă regăsisem. Nu mă reinventasem, dar eram mai mult ca niciodată conştientă de mine. De sufletul meu. De dorinţele mele. Eram împăcată cu mine. Îmi doream să iubesc şi să fiu iubită, dar mai presus de orice, mă iubeam pe mine, ca să fiu capabilă să ofer mai departe iubire. În acelaşi timp, îmi era atât de bine cu mine însămi! Fără teama de singurătate. Pentru că mi-am dat seama că nu sunt niciodată singură. Ci doar am momente doar cu mine însămi. În care să dansez în pielea goală, să mă răsfăţ şi să mă alint. Să mă bucur de tot ce mi-a oferit Ăl Bătrân, ai mei, prietenii, viaţa pur şi simplu. La 30 de ani m-am simţit FEMEIE. Şi n-am mai fost doar pisicuţă, ci am devenit Vulpe :D Şi da, NU sunt măritată şi nici nu consider asta vreo cireaşă de pe tort.
N-am trăit nicio criză melodramatică la 30 de ani. Nu am descoperit riduri noi. Bine, nici nu am căutat. Dar ştiu că sunt de 10 ori mai împlinită sexual ca la 20, am mai puţini amici, dar mai de suflet prieteni ca la 25. Şi am mai descoperit ceva senzaţional la 30 de ani. Există timp pentru orice!
Tocmai am primit de la prietena mea Anne o carte cu o dedicaţie specială: "Dacă vei putea rămâne mereu în prezent vei fi un om fericit. Viaţa va fi o sărbătoare, o mare sărbătoare pentru că ea e numai şi numai momentul în care trăim".

Fac un exerciţiu de sinceritate foarte intim cu voi. Tocmai mi-am făcut o poză. Fără machiaj, la ora 1 noaptea, trezită de la 6 jumate. Cu un corn în frunte (deh, vine primăvara şi ne dezintoxicăm). Cu ceva cearcăne. Am împlinit 31 de ani. Şi e tare frumos.

63 de comentarii:

  1. Mulţumeeesc, Mariaaaa! Hihihi, ce drăguţi sunt interpreţii! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey! La multi ani!!! Cu tot dragul si cu multa bucurie ti-o spun. Cu blogu tau de seara imi inchei mereu ziua zimbind! Cit despre virsta, sa stii c-ai sa treci prin starile de la 15, 20, 25 mai mereu. Doar anii se aduna, sufletul tau se imbogatzeste.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, draga mea! Liutza-vulpitza, arati perfect fara machiaj! Riduri... ioc. Io te-am vazut si live, vorbesc in cunostinta de cauza! Dar dincolo de cum arati, am vazut un om frumos si o femeie buna si calda. Astea nu le-ating multe o viata-ntreaga, nu in 31 de ani! Felicitari pentru cum esti, draga mea! Sa te tina Dumnezeu asa! Pupici cu pisici si cu licurici si cu tot ce vrei tu! Te-mbratiseaza tushica Lavinica (34) :))))))))))) O sa vezi ce frumos e de-acum incolo - urmeaza best-of-ul! :))
    La multi ani, sa fii inteleapta, buna, sanatoasa si fericita o viata, Lia draga mea! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. La Multi Ani! E ft frumos ce ai scris. Prea ne cramponam de ideile astea fixe legate de varsta, riduri, ani. Poti sa te simti ca la 20 de ani si cand ai 40.
    Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

    RăspundețiȘtergere
  5. @LiaLia: draga mea, curajoasa mea, puternica mea, ma tot perpelesc de cateva minute pentru ca vreau sa iti ofer pentru prima oara ceva cat de cat palpabil si atunci vreau sa iti trimit o melodie dar incerc sa nu-ti trimit din preferatele mele, ca sa nu te ingrozesc de ziua ta. Si atunci ma straduiesc sa gasesc melodia care m-ar face pe mine sa ma gandesc la o fata ca tine, daca as asculta-o. Ma mai gandesc si revin. Deschid o fereastra noua pentru cautari si revin aici, la comentariu.

    Draga mea, am gasit chiar o melodie a unor preferati si nu mai pot de bucurie simtind ca exprima exact ce am eu in minte cand ma gandesc la tine, la fete ca tine (de fapt, hai sa fiu sincera: la tine doar, ca nu exista alte fete ca tine).

    http://www.youtube.com/watch?v=cyKbbpRWIFI

    Te imbratisez. Sa ramai frumoasa, desteapta si puternica. Si cand te intristezi, sa imi dai un semn, ca eu am solutii in pofida cinismului meu. Sau poate tocmai datorita lui.

    RăspundețiȘtergere
  6. Of, eu stiam ce cântec voiam, dar m-am stràduit mult sa gàsesc o variantà convenabilà a celui mai frumos omagiu muzical posibil pentru o asemenea ocazie.

    Asadar La Multi Ani cu dedicatie de la mariachi de la mama lor din statul Puebla (nu de-astia pentru turisti, cà-i dibuia nasul tau fin de vulpe). Las Mañanitas (diminutiv de la dimineti) se cântã la zile de nastere, eu am avut o singurã datà în viatà norocul àsta, sà-mi cânte o trupà de mexicani, în 2003, la 29 de ani.

    http://www.youtube.com/watch?v=s68ObBK2rPY

    Cuvintele sunt simple, naive si frumoase: Asta-i cântecul diminetii pe care-l cânta Regele David, cum azi e ziua sfântului tàu, ti-l cântàm tie. Trezeste-te, mi bien, trezeste-te, uite cã s-au ivit zorii, cântà pàsàrelele si luna a apus. În ziua în care te-ai nàscut tu, s-au nàscut toate florile, si lângã càldarea de botez cântau privighetorile. Ce frumoasà-i dimineata în care venim sà te salutàm, venim toti cu avânt si plàcere sà te felicitàm. Lia scumpã, nebunaticã si cu suflet de cozonac inepuizabil.

    RăspundețiȘtergere
  7. LA MULTI ANI

    anii se aduna in buletin pentru cine are timp sa stea sa-i numere

    sufletul e singurul care ne arata ani, atat

    RăspundețiȘtergere
  8. La Muuuuuuulti Ani!!!
    Hai ca esti mumoasa mancate-ar zuppa...si naturaletea e mult mai misto decat machiajul
    Sper sa bem o bere/cafea/cioco/sicola cat mai curand...Da' LIVE!!!
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. LA MULTI ANI!!!!!
    Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

    RăspundețiȘtergere
  10. la cat mai multi ani si buni si frumosi si plini, cum poate au fost si pana acum; anii pe care ii arati depind numai de ce ai in interior, pornind de la cea mai ascunsa celula; se vede ca inside-ul tau e frumos si sanatos si tanar;happy birthday, again! sys.

    RăspundețiȘtergere
  11. Moving Forward

    The deep parts of my life pour onward

    as if the river shores were opening out
    .
    It seems that things are more like me now
    ,
    That I can see farther into paintings.

    I feel closer to what language can't reach.

    With my senses, as with birds, I climb

    into the windy heaven, out of the oak,

    in the ponds broken off from the sky

    my falling sinks, as if standing on fishes

    RAINER MARIA RILKE

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani, LiaLia !
    Ma si cand te gandesti ca io am crezut asa in mandria mea ca o sa fiu prima care zice. Hm, aci vaz ca deja numerele de ordine s-au dus in jos mult.
    Hai inca o data la multi ani si sa iti iasa toate asa cum gandesti !

    RăspundețiȘtergere
  13. Special pentru tine: http://www.youtube.com/watch?v=QK0gHciQPd0

    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  14. Laaaa multi aniiii!!!
    Sa traiesti, sa infloresti!Sa faci primavara-n sufletele celor ce te citesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. la multi ani. sa iti pastrezi voiosia si cheful de viata pana o sa ajungi cu parul alb. sa nu dai niciodata un pic mai putin, intotdeauna tot si cat trebuie si mai ales cui trebuie. Pupaturi din zapada..
    Adina

    RăspundețiȘtergere
  16. Lia la 30 de ani ? E data in biiiipa ma-sii !

    Uite ce ti-as face ->
    http://www.youtube.com/watch?v=sfnyDKEnX9s :D

    RăspundețiȘtergere
  17. la mai multi ani, asa cum ii visezi tu, lia!
    poe

    RăspundețiȘtergere
  18. Hihihihi, ce de oameni se trezesc dimineaţa!!! Numa ca să ureze Vulpii lucruri frumoase :D Dragilor, vă mulţumesc din suflet! Şi cu drag, ce-mi doresc mie vă doresc şi vouă! :)

    RăspundețiȘtergere
  19. LA MULTI ANI LIALIA ! ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME SI MULTA SANATATE! SA IUBESTI SI SA FII IUBITA!
    SI ACUM IN VERSURI: Lumea toată-i trecătoare, oamenii se trec şi mor, tu esti nemuritoare, La Multi Ani si mult umor!!
    TE PUPACIM: OANA, MIRUNA & SMARANDA

    RăspundețiȘtergere
  20. Bravo. Pentru sinceritate, pentru poza, pentru tot ce esti. La multi ani.

    RăspundețiȘtergere
  21. M-aţi copleşit! Şi tocmai mi-a spus o prietenă dragă mie că am după sufletul meu. Când mă uit la voi şi la cuvintele voastre, mă gândesc că am şi eu un suflet mare şi frumos! Hihihihihi!

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu te cunosc de multa vreme si pot sa spun fara exagerare ca am avut bucuria de a te vedea in fiecare an mai buna, mai frumoasa si, in consecintza, normal, mai tanara. Asta-i evolutie, draga mea, si retzeta de fericire. Iti doresc sa te bucuri de fiecare clipa din viatza ta si ashtept ca, atunci cand vom fi biologic doua babe, sa ne jucam cu putza in tzarana :)). Te pupacesc cu mare drag. LA MULTI ANI again si o zi minunata.

    RăspundețiȘtergere
  23. Laaaa Muuulti Aaaani Liaaa!!!
    [hug]

    hehe, asa s-a nascut ea, vulpea, intr-o zi cu dezlegare la peste. apropo, ce s-a intamplat cu coada ursului?
    [pomenesc de peste ca deseara am doua motive de baut vin. unu la peste si unu de inchinat lma Lia]

    RăspundețiȘtergere
  24. la multi ani!
    te pupez!

    narcisa buca

    RăspundețiȘtergere
  25. ah ce ochişori ai! la mulţi ani berbecuţo-veveriţo! ai grijă de descoperirea ta, să nu o uiţi, să nu o pierzi, există timp pentru orice, da; te sărut cu drag femeie la 31 de ani (-:

    RăspundețiȘtergere
  26. pai sigur ca da, ca tu poti sa fii nascuta de ziua Greciei....))la multi ani tie, inca necunoscuta si sa faci blanita deasa si roscata si luciasa.

    RăspundețiȘtergere
  27. Caterini, draga mia dragă, dacă e aşa frumos cum spui tu, atunci să mă aştept să închei treburile cu viaţa asta într-un orgasm, cum zicea George Costanza :))) Când om fi biologic babe, nu îmi doresc să mă joc cu puţa în ţărână cu altcine în afară de tine :)) Hai, poate o luăm totuşi şi pe Iulia :))) După cum ai văzut, a ieşit soarele de ziua mea!!! HIhihihi!

    About, după ce mama mea destoinică şi f bine organizată i-a spus tatei la plecarea în concediu: la mare facem fata! Şi aşa a fost :))) E, bine, eu nu mă puteam naşte decât la zi de sărbătoare :) Între noi fie vorba, eu cred că ursu n-a avut niciodată coa..dă :))) De-aia şi-o ia de la toată lumea :))) Să-ţi fie peştele înmiresmat şi pe măsura pohtei tale :)

    Pupez şi io gagicu undercover :D

    RăspundețiȘtergere
  28. Jane, se cheamă ochişori cu steluţe hihihihi! Pe care le-am căpătat de la ursitoare, ca să fie tot timpul jucăuşi şi zâmbitori, chiar şi când n-am dormit :))) Chiar n-am de gând să pierd descoperirea :) Ca să nu mai vorbesc de descoperirea atâtor oameni senzaţionali! Vă mulţumesc!!!

    Cris, hahahahaha! Păi, mie îmi place cu ţaţiki şi suflaki şi cărniţa de miel şi berbecuţ, îmi place tare mult şi să petrec şi să dănţuiesc, s-o fi strecurat ceva sânje grecesc în neam :))) Deşi prin Ardeal cred că ajungeau mai greu :)) La mulţi ani şi Greciei! Hihihihi! Pupez

    RăspundețiȘtergere
  29. La mulţi ani, din toată inima. Place mult poza...

    RăspundețiȘtergere
  30. La multi ani, Lia ! Oceane de fericire si sa ai in preajma numai oameni frumosi.
    http://www.youtube.com/watch?v=ynf0ERJVB9I

    Adriana

    RăspundețiȘtergere
  31. La multi ani, Lia ! Oceane de fericire si sa ai in preajma numai oameni frumosi.

    http://www.youtube.com/watch?v=ynf0ERJVB9I

    RăspundețiȘtergere
  32. La multi ani, Lia draga!
    Na si o melodie care se cheama "Cand bei Ouzo" :D...
    http://www.youtube.com/watch?v=h03P_j-iWc8&feature=related
    Multa fericire iti doresc si sa nu te schimbi! Pup

    RăspundețiȘtergere
  33. Happy birthday kiddo! apropo, puteai sa fii si tu fata finuta si sa pui o poza cu tine dansand in pielea goala :P pai promiti in text si dupa aia nimic?

    RăspundețiȘtergere
  34. Cristian, îţi mulţumesc! Aprecierile tale sunt un compliment deosebit pentru mine :) Clipocesc cochet din gene hihihihi!!!

    Adriana, mulţumesc! Ne cunoaştem? :)

    Agutaraaaa, să curgă alcoolul! :))) Păcat că exact ouzo e ce nu îmi pică mie bine de la greci :))) Promit să nu mă schimb decât în bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Hahahaha, Hanule, aseară nu eram chiar singură, mai era şi prietena care stă la mine, de-aia aveam haine pe mine, că goală dansez doar pentru vecini :))) Mulţumesc de urări!

    RăspundețiȘtergere
  36. mmm, cu o prietena? Si mai bine! :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  37. @LiaLia: draga mea, melodia era/este "Be Yourself", Audioslave. Sa o asculti cand ai timp. Te imbratisez din nou, draga mea.

    @Antoaneta: eu stiam ce vreau sa-i transmit si asta este cel mai important. Suportul nu este foarte important.

    RăspundețiȘtergere
  38. O, daaa, C., o ştiu! Şi îmi place!!! Mult mult! Şi vocea lui Chris Cornell îmi place de pe vremea Soundgarden :) Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  39. Hei, Lia! Eu te cunosc datorita blogului. Am ajuns la tine de pe blogul Dianei Singer:) Si revin mereu,mereu...Place la mine mult de tine:)
    Si, de doo zile, am si io un corn in frunte!

    RăspundețiȘtergere
  40. Sigur, sigur nu te-ai machiat? Acum inteleg de ce te simti ca la 18 ani:)))
    Ma,si ce iubita esti! Noroc ca nu sunt invidoasa de felul meu.
    La multi ani si sa canti melodia aia de la finalul filmului Life of Brian.

    RăspundețiȘtergere
  41. http://www.youtube.com/watch?v=KtHPHb7XkwE&feature=related
    Ei, atunci ia de danseaza un zeibekiko, sa iasa alcoolul din tine. :))

    RăspundețiȘtergere
  42. Lia, tot ce imi doresc- sa ti se implineasca tie. Si viceversa.
    E o varsta super.Ti-o spune un cunoscator, eu am 27 de ani de ceva timp (de vreo 15 ani incoace), si-mi place tare mult.
    N-as schimba-o pe alta varsta nici obligat.

    RăspundețiȘtergere
  43. Etete, mare brînză, 31 de ani! Da bine c-am aflat, ca să-ţi trag un la mulţi ani de să te saturi! Să te văd pe la 91, Lialia, blogeriţa mea preferee!

    RăspundețiȘtergere
  44. Acuma văd. Ce coş frumos! Perfect ca tine. E din lipsă de? :)))

    RăspundețiȘtergere
  45. Deci nu te-au satisfacut las mañanitas, voiai si tequila cu ele, am niste mezcal la frigider (fara vierme) si niste Havana Club dupa usã, dupã cânti tu:P

    RăspundețiȘtergere
  46. La multi ani, Lia, sa ramai la fel de frumoasa si luminoasa asa cum te descriu postarile tale de aici!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  47. La multi ani!
    Arati perfect :) "cornu" e semn de tinerete :P

    RăspundețiȘtergere
  48. Dragilor, cu riscul de a mă repeta, m-aţi copleşit în cel mai frumos mod cu putinţă! Cu atâţia oameni alături, fără să exagerez, a fost cea mai frumoasă aniversare din viaţa mea! Am cântat, am dansat, am băut, ne-am pupat. Şi da, cornul e semn că sunt tânără şi mă detoxifiez de primăvară! :)))

    RăspundețiȘtergere
  49. Tii, da tare m-ai pacalit, io cautam prospaturi pe net si cind colo auzi la ia deja are 31, si mai se si lauda, e chiar mindra!

    Uita-te la ia cum arata saraca, ca era o vorba cu cintec, azi ie ziua ta, zi frumoasa ca tine (nu stiu pa la voi da p-aici ploua de 30 de zile).

    La multi ani, zile senine sa-ti dea domnu tot ce doresti!

    P.S da Maria, Maria si ia are 31?

    RăspundețiȘtergere
  50. Hahahahahaha! Neamţule, în sfârşit o părere sinceră :))) Sunt o mamaie, gata! Să ştii că ziua "frumoasă ca mine" a început cu o ploaie torenţială şi odioasă, noroioasă şi sinistră. Ca pe la 12 să iasă un soareeeeeeeeeee! :D Maria e mai tinerică, n-are încă 30. Parcă :)

    RăspundețiȘtergere
  51. Vezi, Lia, cum is barbatii? ca in cantecul de-l canta mamele copiilor cand vor sa ii adoarma :)) gata, de-acum nu mai esti buna, ca esti trecuta... io zic sa uiti de intalnirea cu Tiganu din Romania :))) acum ca stie ca nu am inca 30, o sa isi faca drum spre Manchester :D

    RăspundețiȘtergere
  52. Uf, La multi ani! cu intarziere. Nu intru in fiecare zi si ...
    Dar sa vezi ce fenomen incredibil, desi poate pare ciudat pentru ca nu ne cunoastem suficient, ieri am primit un mesaj... de sus, pentru cele doua "L", intentionam sa-l postez cumva dar se pare ca n-a fost sa fie. Vreau sa va recomand ceva, o alta fiinta speciala, o femeie si jumatate ca si voi. Cu siguranta am sa o fac.
    Privirea ta are in continuare un efect halucinant asupra mea. Am o senzatie ciudata de deja vu, de eu sunt ... tu, cred ca mi-ai fost sora sau frate sau cine stie, iubita intr-o viata anterioara; sau ma rog cine stie ce lupte spate in spate duceam noi.:) Dar trebuie sa-ti fac complimente tie...
    Poate o sa vb pe mess candva, desi as vrea sa ii fac o introducere speciala persoanei de care vorbesc, printr-o postare.
    Ei, poate ma molipsesc aici, f, nu-mi mai pasa, ce e mai important sa-ti spun ca de ziua ta am primit un mesaj de la Dumnezeu pentru tine, desi habar nu aveam ca e ziua ta, sau parerea unora care nu cred in Dumnezeu ?
    Primeste te rog imbratisarea mea si am sa il rog pe Dumnezeu sa ma lamureasca ce e cu privirea ta fabuloasa, ai studiat cumva hipnoza? :)
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  53. Îngerul, mulţumesc de urări. Mai departe, însă, am nişte reţineri în a lua de bun (sau cu bucurie) mesajul tău. E cam ... ciudat, ca să fiu decentă.

    RăspundețiȘtergere
  54. la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita. kapak

    RăspundețiȘtergere
  55. Kapac, îţi mulţumesc din suflet! :) Mă bucur că mai vii prin vizită, eu te aştept oricând ai timp şi chef :) Poate mai ieşim la o cafea de vorbe.

    RăspundețiȘtergere
  56. La multi ani sefa. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Sa te pregatesti ca saptamana viitoare te scot la o cafea sa stam de borfa. Tzuc. G

    RăspundețiȘtergere
  57. Frumos! Mi'a placut :) Pe 2 sept va fi si randul meu...in cateva zile...ce repede trece timpul! Insa la majoritatea concluziilor tale am ajuns si eu, simt si gandesc cam acelasi lucru, asta'i de bine, nu!? :)
    Te pup si mercic!

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna LIALIA! De ceva vreme urmaresc blogul tau ! Esti incredibila ..( i-ti spune un necunoscut..care asa o sa ramana ever).Tare as fi vrut sa fiu prin preajma ta zilnic, sa te vad mereu ...colegi sau alte alea ..intr-un cuvant sa avem un cerc de prieteni comun sa te vad si eu asa intamplator si firesc ! Spun asta ptr ca sunt cat se poate de insurat cu un copil ( de fapt e cat mine baiatul la 16 ani ::)) )...ce mai esti incredibila asta e cuvantul!
    Daca nu te superi ..de unde talentul asta pt scris ? Seara citesc ceva byLIALIA ...si sunt mai bine dispus mai intelept ,mai altfel,scap de stres , si mai ales vad oameni inteligenti in preajma carora ai vrea sa fii si tu (in cazul asta eu ) ....ce mai asta e nu m-am putut abtine sa nu comentez si eu paici cu toate ca e vechi postul asta de cand a fost ziua ta dar cred ca niciodata nu e prea tarziu sa-ti urez "LA MULTI ANI !! " ..alex din bz

    RăspundețiȘtergere