"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

luni, 26 ianuarie 2009

Comedie de trecut supărarea :)))

Cum să nu te umfle râsul şi să nu uiţi de toate problemele când citeşti aşa ceva:

Presedintele Traian Basescu a anuntat, luni seara, la postul public de televiziune, ca ia in calcul posibilitatea sa nu mai candideze la alegerile prezidentiale din acest an.

Insa, asta doar in caz ca actuala coalitie de guvernare va inregistra un esec, a explicat seful statului.

"Daca voi ajunge la concluzia ca, desi exista o majoritate foarte puternica in Parlament, imi voi reprosa ca nu voi putea fi parte a succesului acestei majoritati sau in cazul in care criza economica ii va afecta pe romani mai mult decat ar trebui sa ii afecteze ca urmare a conditiilor pe care noi le avem, sigur ca analizez si posibilitatea sa nu mai candidez inca o data", a declarat Basescu.
De aici.

Eşti bun, măi, de Funes, măi! Fii Căpitanul nostru! :)))

7 comentarii:

  1. da esti ff bun capitane doar k ne dorim sa te scufunzi:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare mi-e teamă că e genul ăla de dement care dacă se îneacă şi vrea cineva să-l salveze, îl trage şi pe salvator la fund :)

    RăspundețiȘtergere
  3. A povestit odatacCel care are un program cu prezentare de carte, (balbaitul, ce s-o mai dau pe dupa cires, am un lipsus, creca e Dan Mihailescu, da' nu-s sigura de nume) o poveste cu broscuta si sorpionul care o rugase sa-l treaca si pe el balta. Broscuta i-azis, "bine te trec,dar sa nu ma intepi" si scorpionul promite ca n-o inteapa dar pe la jumatatea baltii scorpionul pac! o inteapa. Inainte de a se scufunda si ineca amandoi intreaba broscuta cu glas pierit: "de ce m-ai intepat, doar mi-ai promis?" "Hah,hah,a ras scorpionul,nu stiai ca sunt scorpion? Nu m-am putut abtine!" Baselu e nascut in zodia scorpionunlui. Coalitia o fi broscuta?

    RăspundețiȘtergere
  4. mda...este si asta o invitatie voalata la emigrare. pentru noi

    RăspundețiȘtergere
  5. Vio, înspăimântător de bun bancul tău ...

    Karma, pe principiul enunţat de el, ar fi trebuit deja să anunţe că nu mai candidează, că Guvernul e atât de tânăr, dar atât de falimentar deja ...

    RăspundețiȘtergere
  6. e din ciclul: daca ma suspendati imi adu demisia. base vorbeste, ca doar nu-l doare gura

    RăspundețiȘtergere