"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

vineri, 15 august 2008

Revista presei

Dupa cum promiteam, revin cu mare avant cu o Revista a presei de ultime zile, subiecte de mare interes si importanta capitala. Miercuri dimineata m-am trezit buimaca si direct pe Antena 3 sa vad ce au facut fetitzele noastre la gimnastica. Ghinion, stirea de deschidere si de mare suspans: bietii deputati si-au intrerupt vacantzele la tzara pentru o sesiune extraordinara, domle, sa voteze daca sa se inceapa sau nu urmarirea penala a lui Mitrea si Nastase. Cat dramatism in relatarea jurnalistului! Cata emotie! Si cat de imprevizibil rezultatul votului! Noroc ca de data asta Realitatea si-a mai spalat din pacate si a facut o mica editie speciala in cinstea extrem de uluitoarei performante a copilelor la gimnastica. Da, am fost candva o putere in gimnastica, acum e un miracol ca au luat in fatza rusoaicelor. La fel cum m-au minunat si incantat nespus celelalte medalii. In schimb, nu m-a mirat deloc faptul ca un inotator roman a ratat concursul pentru ca antrenorul a uitat sa-l anunte la ce ora intra! Au vuit ziarele, forumurile s-au incins: "ii doare in 14 de tzara!", "sa-si ceara iertare in fatza natiunii!". Care natiune sparge seminte, da pe gat o bere si carcoteshte atotstiutor, afectandu-ne strict in bashchetzi cate eforturi fac, cate sacrificii si cata bataie incaseaza.
Sa trecem si la subiecte mult mai serioase si mai importante. A avut loc primul accident pe autostrada Transilvania. Ce e atat de spectaculos in aceasta stire e faptul ca autostrada asta nu exista, nu s-a inaugurat inca nici macar un metru de asfalt turnat! Asta imi place la noi, ca suntem pro-activi. In aceeasi zona de interes, porno-starul Romaniei, Alina Plugaru, cauta disperata o firma de asigurari care sa-i poata oferi o politza de asigurare a obiectului muncii, respectiv organele genitale. Mi se pare normal. Se impiedica biata de ea si se infige aiurea in vreo sula prea sculata, sa aiba fata full Casco sa acopere costurile de reparatii.
Aflu cu sufletul la gura ca "s-a speculat mult în presă, zilele trecute, pe tema bătăii pe care Simona Sensual a încasat-o de la iubitul ei, Nicu „Maharu”, una dintre teoriile vehiculate fiind aceea că „Maharu” a prins-o pe blondă vorbind la telefon cu Ionuţ Barbu, un băieţaş de oraş, poreclit „Prinţul”, care s-a iubit, în trecut, cu Claudia de la Sexxy". Adica, din cauza ca am fost intr-un amarat de concediu am ratat acest episod+teoriile/postulatele/axiomele aferente? La naiba!
E, dragilor, e oficial, daca vreti sa fiti tot mai incantati de cei din jurul vostru, apucati-va de baut. "Alcoolul ne face să-i vedem pe cei din jur mai frumoşi decât sunt în realitate. O echipă de cercetători de la Universitatea din Bristol a demonstrat ştiinţific această teorie". As vrea sa stiu ce trebuie sa consumam ca sa nu ii mai vedem pe cei din jur cat sunt de mitocani, imbecili, marlani.
Probabil din cauza ca are o familie foarte urata, plus olimpiada asta care ne-a incins pe toti, un nene din Iasi a tinut sa bata un record absolut si a ajuns la spital (de unde a si iesit pe picioarele lui in scurt timp) cu o alcoolemie de 6 la 1000! In conditiile in care medicii considera ca la 3,5 la mie deja esti in coma profunda si poti sa dai coltzul. Pe cand o olimpiada la tras la masele ca sa stam si noi linistiti ca ne intoarcem acasa cu nenumarate medalii? La cat de pregatiti suntem, cred ca am putea si sa o organizam la noi in tara. Hâc! Hai noroc si la mai mare!

2 comentarii:

  1. eu am mai gasit o stire tare azi: Cont pentru ajutorarea lui Mutu. am crezut ca nu e adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) buna astaaaa! Nu mi-a sarit in ochi. Dar tocmai ma duceam la banca, sa scot 1 leu si pt bietu mutu :))

    RăspundețiȘtergere