"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

miercuri, 16 decembrie 2009

A doua zi (NEBUNĂ!!!) cu oameni darnici :)

Stimaţi telespectatori, când am făcut eu planuri pentru întâlniri şi dus de cadouri, nu am luat în calcul un detaliu esenţial: vremea. Şi am mai fost şi un şofer neatent şi inconştient care trebuie împuşcat, am tot amânat schimbarea cauciucurilor cu alea de iarnă. Şi uite aşa m-am trezit ieri ca o floare, blocată în trafic, patinând uşor. Am lăsat-o pe Frieda pe 1 Mai, la prietena Iulia, cu cauciucele de iarnă în portbagaj şi am plecat pe jos spre Universitate. Ca Ana lu Manole. Nimic nu mă putea opri. Dar recunosc, mă gândeam că oamenii sunt darnici, dar şi raţionali, aşa că nu vor veni pe nebunia aia de aseară. Primul care mi-a dovedit că e zurliu, dar are un suflet minunat, a fost Dan Şelaru. Care a venit să-mi ţină de urât. Şi cu gura până la urechi, au venit pe rând, cei mai mişto nebuni din lume: Florena, Alina, Andreea, Ioana, Simona, Adriana, Rebeca, Rodica şi buburuza ei îmbrăcată în galben, Bogdan Saturnianul, Adina, Cristina (e neobosită fata asta!) şi Costin, Oana şi Adrian, Alina şi Bogdan. Şi pentru că se adunase un trotuar de lucruşoare, am chemat cavaleria în ajutor: Manole şi Laura, plus cele două fetiţe, cu o maşină mare, caldă şi încăpătoare. Şi uite aşa am reuşit să aduc cu bine lucruşoarele acasă, ne-am şi distrat, trebuie să recunoaştem, iar Florena a făcut şi poze, ca să nu creadă cineva că minţim :)







Ce s-a adunat se vede mai jos. Pentru diseară, ultima seară de adunat lucruşoare, m-am responsabilizat şi i-am pus bocancii de iarnă Friedei, aşa că ne vedem la 6, la coada calului, la Univeristate, da? Pupez!

10 comentarii:

  1. :))))))))))
    Apoi ne-am orpit in Mc,la un ceai verde!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Brava, Lio! Adunași ceva și aseară. Să treci pe la cantină pentru un vin fiert, sau un ceiuț. Nu contează, agent termic să fie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lia, darnici ca darnici... dar nu uitam de ziua aia in care "merem" sa bem vin fiert :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă până acum ai avut probleme cu transportul,deseara pui mâna pe telefon şi suni Stewardezul care se va prezenta după tine cu Boeing-ul. Că Airbuzul e plecat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cin' le vede, nu le crede, cin' le paste, le cunoaste. Wonderwoman, pe scurt:) Si ceva oameni la fel de minunati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ba asa infofoliti am vazut doar la Discovery cum era unu care mergea cu o sanie trasa de ciini si vroia sa descopere polu nord sau sud, nu mai stiu ca era tirziu...

    RăspundețiȘtergere
  7. Lia, ai pornit un bulgare de zapada! :)Bravooooo!

    @Neamtu tiganu: :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. :) Vin si io la vin fiert :)
    Foarte draguta sacosa cu winnie the pooh :P
    ma iertati ca n-am stat mai mult :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Cînd e vinul ăla fiert, că nu m-am mai ameţit demult :D

    RăspundețiȘtergere