"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

joi, 17 decembrie 2009

Miercuri, ultima seară la Universitate :)

Și ultima seară la Universitate a fost la fel de simpatică, de amuzantă, de emoționantă și am plecat iar acasă cu Frieda plină până la refuz. Mulțumesc din suflet tuturor! Ionuț, baschetbalist la Dinamo, Mihai și Mihaela care au auzit de întâlnire de la radio Guerrilla, Mircea, Dragoș, Ana, Olimpia, Andreea, Marius, Cornelia Marmotzica, Paul (Slayer) și Diana, Ioana, Anca, Mihai, Adina, Tibi, Ana, Alexandra, Corina, Monica, Carmen, Mihai, Roxana, Tudor, Daniel si Denisa, Maria, Andrei, Oana și Bogdan, Kogy și Alina, Teodora, Silviana, Alina, gagicu și fotograful serii, Sorin. S-au mai adunat bănuți de la toți cei de sus, plus în cont de la Sonia Valentina și Răzvan Luca. În totalul totalului, 1240 lei.













Mihai m-a ajutat foarte mult cumpărând 50 de kg de mandarine, clementine și banane. Am fost deja azi la Budimex (unde am dat și 150 lei și bonurile de masă), pun la poștă 4 colete mâine (pentru pupeze la Moldova - fam. vasilache și cei 4 copii ai lor, le-am trimis și 150 lei, pentru Bianca și ai ei cadouri și tot 150 lei, Anei Maria și finuțului 250 lei și cadouțe și Anei, fata cu 4 copii care stă cu Ana a mea și finuțul, dulciuri, jucării și 150 lei) și sper să reușesc să mă țin de fiecare minut de drumuri programat. Țineți-mi pumnii! Ce bani au mai rămas deocamdată îi țin bine pentru ianuarie, câmnd merg la Valea Plopului, poate se mai adună și reușim să le ducem și ceva de mâncare. Vă pupez pe toți și vă mulțumesc încă o dată! Cum am timp, pun și poze cu copiii :)

Later edit: m-am întâlnit în seara asta și cu Irina Crocoditza care mi-a adus 20 de pachețele gata pregătite :)

8 comentarii:

  1. Hihihi, Clarisa, așa le alint eu pe cele trei fete ale fam. Vasilache, de lângă Bârlad. Niște frumoase blonde, de 10, 12 și 14 ani. Și mai au și un frățior de aproape 2. Fetele învață f bine și mi-e tare drag de ele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lielie, pentru tot heirupul tau dragalash cu adunatul lucrurilor te iert ca ai uitat sa o incaltifrumos pe Frieda. Da' sa nu se mai repete. Sint alaturi de tine, sufletul adunarii si de voi toti participantii. Din pacate, nu pot fi mai mult. Lie, amanunte pe mail.

    Pupici zgribulitzi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lie,imi place papitoiul din bratele tale!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bineeee, ce bineeee! Ce de fructe! ce de cadouri!
    asa ma bucur ca s-au strans, ca or sa bucure oameni care chiar au nevoie, ca ai reusit sa mobilizezi oamenii darnici :)
    big hug!

    RăspundețiȘtergere
  5. Lio, mămicule, să-ți dea Dumnezeu sănătate! Repet și io ce-a mai zis cineva p-aici: să bem și noi un vin fiert! Te pup, că mi se arde mâncarea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravoooo Lia!esti super!pana la urma s-au mobilzat ceva oamenii darnici!!ma bucur mult!!!!abia astept sa ne zici impresii de la copii!puup,adina stoica

    RăspundețiȘtergere