"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

vineri, 16 iulie 2010

Leapșa cu desktop de weekend

Pentru că petrecem foarte mult timp, și la muncă și acasă, în fața monitoarelor, e indicat să ne încânte privirea cu imagini frumoase, nu? Și când ai nevoie de o secundă de pauză, ca să ieși din tabele, word-uri, exceluri și grafice odioase, dai click pe minimize și te bucuri măcar de imaginea de pe desktop. Eu cel puțin așa fac. Și pentru că în ultima vreme parcă numai de subiecte apăsătoare, probleme și supărări am dat, tare m-a bucurat că și Rontziki și Belle mi-au pasat o leapșă drăguță: cum arată desktopul meu?

Păi, acasă am laptopul care mă încântă cu florile mele preferate (fotografia primită cadou de la Mihaela).



Iar la servici o am pe iubita mea Mara, când era mai mitituță (imaginea surprinsă de dragul meu prieten Mircea, care face cele mai frumoase portrete).



Sunt tare curioasă cum arată desktopul vostru, dar în mod special aștept să preia leapșa pe Ada, Sabbra, Evergreen, Croco, Bianca, Zazuza, Marmotzel, Iulia-Diana, domnișoara cu șoaptele, și pe domnul Ocserver (că mi-e dator hihi).

Toate astea fiind spuse, vă doresc un weekend minunat, să vă bucurați de imagini și oameni frumoși și să zâmbiți mult.

Later edit: pentru că iubesc atât de mult floarea-soarelui, am foarte multe fotografii, dintre care multe primite de la alţii. Şi uite aşa am făcut o confuzie. Poza de mai sus e de la Mihaela, iar cea de la Lupul Alb a fost pe vechiul calculator şi e cea de mai jos, cel puţin la fel de frumoasă, nu?


12 comentarii:

  1. Postez imediat, am primit-o și de la Rontziki... mulțumesc frumos, săr'mâna...

    RăspundețiȘtergere
  2. hihi, frumoase poze! la mine se schimba foarte des imaginea de pe desktop! ca doar stii ca eu sunt cu aparatul foto mereu de gat... ;). acum am de ex. una cu jumi si cu mine intr-un lan frumos de floarea soarelui - ca doar e vremea ei, nu :)?

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaaa, sunt moartă după floarea soarelui! Mi-ai dat o idee pentru schimbarea wallpaperului :) Van Gogh :D Pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe telefon, toata gasca, pe desktop, tizul fiului cel mic, David, un pui de Chien de Saint Hubert, care mi-ar veni un fel de nepot canin, caci este din a doua generatie de pui scosi de noi.

    Faine flori!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. OO foarte frumos
    Multumim de preluare
    :D
    we placut

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt superbe ambele fotografii, chiar sunt!

    RăspundețiȘtergere
  7. :) La munca...nu mai e cazul din motive de shomat incepand de maine :P
    Acasa il am pe soricelul Ratatouille zambindu-mi larg :)
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Hihi. Mi-am indeplinit misiunea. E asa frumoasa fotografia cu Mara :) parca te linistete.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu la lucru mi-am pus ceva ce sa reflecte cum ma simt intre 9 si 17 :D
    http://img9.imageshack.us/img9/1853/desktopiw.png

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna, Lia ! Razvan din liceu sunt! Am fost si eu la concert cu Raluca si am impartasit aceleasi sentimente mai puternice decat orice cuvant...Raluca mi-a zis ca ai putea fi in zona..."Uita-te dupa un cap rosu ! " zicea...dar noi eram la A, si vad ca degeaba cautam...Ma bucur ca erai si tu acolo...Sper sa mai prindem un concert Cranberries in viata asta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Hei, Răzvan!!! Nu ne-am văzut la concert, dar poate reușim să ne vedem la o cafea :) Ia-o la povești pe Raluca (voi sunteți mai ocupați ca mine :p ) și dați-mi un semn pe facebook sau mess (adresa e la Profil aici pe blog). Pupez!!!

    RăspundețiȘtergere