"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

marți, 1 martie 2011

Ce m-a găsit chiar și în Suedia?

Cu un cer gri și jos, zăpadă pe trotuare, minus ceva grade în termometre, am și uitat că azi e 1 martie, că în România aș fi primit mărțișoare, floricele. Nefiind de genul meu ciudoasă sau ofticoasă, nici măcar nu m-am amuzat răutăcios că și la București e frig, din contră. Aș fi vrut să-mi spună măcar prietenii și ai mei că e cald și frumos și soare și vine primăvara, măcar acolo.

Și am venit acasă un pic obosită (mă reobișnuiesc cu 8 ore de muncă haha!), frig de care m-am săturat o idee, gânduri urâcioase prin cap, vroiam să dorm și să uit de toate. Și ce găsesc pe jos, exact când intru în casă? (că am deschizătura pentru poștă în ușă). Tocmai din USA! De la Adamutza, care mă știe doar de pe blog. Ce-am făcut eu să merit așa un gest frumos, nu știu, dar am fost atât de fericită, că brusc s-a luminat cerul, din zăpada de pe balcon au ieșit timid câțiva ghiocei, iar ziua a prins culoare. Dragă Adamutza, îți mulțumesc din suflet, m-ai făcut fericită! Vă doresc tuturor o primăvară frumoasă, colorată, fără astenii și isterii, cu oameni buni alături, cu oameni frumoși în viața voastră.

18 comentarii:

  1. ce frumos, ma bucur enorm.
    primavara placuta lia, tie si cititorilor tai x

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce gest frumos din partea Adamutzei! Fie ca in fiecare zi sa ai parte de surprize placute, de caldura sufleteasca (ce se simte chiar si de la mari distante), de liniste si pace in adancul tau!

    O primavara minunata sa iti fie toata viata!

    RăspundețiȘtergere
  3. si-o sa te mai gaseasca multe altele in Suedia, hehe... numai de bine iti doresc! fara astenii si mai ales isterii, ca bine zici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un asemenea gest poate spulbera instantaneu toate gândurile negre, asteniile, isteriile şi alte cele urâte de început de vårvinter! Contează enorm gândul bun şi pozitiv îndreptat spre tine din partea celor la care nu te aştepţi sau a celor dragi, gânduri exprimate în cele mai originale feluri cu putinţă. Spre exemplu, la fiecare sărbătoare marcantă, primesc o orhidee de la ai mei părinţi. O cumpără, o pun în vază, îi fac poză şi mi-o arată pe skype. E un gest cât o mie de cuvinte. Un gest cât un morman imens de bani. Un gest pe care îl aştept, de fiecare dată, cu reflex pavlovian. La cât mai multe astfel de surprize, Lia!

    RăspundețiȘtergere
  5. esti o curajoasa.Ceea ce traiesti e o experienta unica, bucura-te de ea, sunt sigura ca nu vei regreta niciodata.
    Sa ai o primavara fericita!

    RăspundețiȘtergere
  6. O primavara frumoasa va dorim! plina de speranta si ginduri frumoase. pupici.

    RăspundețiȘtergere
  7. bine ca a avut adresa si faina sincronizarea :)
    daca trimiteam din ro in mod sigur ajungea in orice alta zi :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Brava Adamutza asta:) O primavara frumoasa iti doresc. In loc de martisor iti daruiesc putin din caldura Balcanilor, asa cum se aude la Barcelona.

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.myspace.com/losmoussakis

    RăspundețiȘtergere
  10. Nice!
    Vrem sa citim mai multe despre viata de acolo. :)
    Spor!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce frumos ca o ajuns exact in 1 Martie! Ma bucur enorm ca ti-am pus zambetul pe buze! O primavara minunata! Te imbratisez, Adamutza

    RăspundețiȘtergere
  12. anul asta n-am ajuns sa dau martisoare decat celor doua femei din viata mea. una din ele s-a grabit sa vina pe lume exact in ziua de martisor, asa ca hehe.. si eu sunt beneficiar, anul asta, de martisor :)

    Lio, abia astept sa te vad imbujorata de aerul si verdele crud de primavara

    RăspundețiȘtergere
  13. Martzisor frumos and chicken in the basket, Lia! (cum zicea bucatarul suedez din Muppets):)

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte obosită, dar cu zâmbet pe mutră și cu cerul superb albastru de azi în minte, vă mulțumesc tuturor de gîndurile frumoase și vă dorsc să se întoarcă spre voi însutite! Pupez!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga mea Vulpita frumoasa, primavara asta sa-ti fie minunata!!! :*

    RăspundețiȘtergere