"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

miercuri, 10 august 2011

Miercurea fără cuvinte 10

Pescuit la asfintit.







Mai multe despre Miercurea fără cuvinte aici, la Carmen.

18 comentarii:

  1. Draga Lia,
    Ce imagini frumoase! Ca si sufletul tau!
    Te imbratisez cu drag si imi (iti) doresc ca povestea ta sa tina o vesnicie. Inca o data viata a demonstrat ca stie mai bine ce e de facut ;)!
    O zi cu soare si zambete!

    RăspundețiȘtergere
  2. LIELIE!
    Ești minunată!
    Vino să vezi ceva-http://incertitudini2008.blogspot.com/2011/08/ipostaze.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai postat nişte imagini superbe. Nu m-am putut abţine, m-am uitat la fiecare pe îndelete. Culorile sunt nemaipomenite. Şi au şi cea mai potrivită lumină. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  4. o nota de regret pt zile superbe incheiate, dar culorile spectaculoase alunga tristetea. zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. frumoase pozele dar cu pescuitul am o marota-it's a NO NO

    RăspundețiȘtergere
  6. De mult nu te-am mai vazut inscrisa la Carmen. Frumos asfintitul. Daca ai sa intrii duminica sau lunea pe blogul meu, ai sa gasesti si acolo o provocare. Seara faina

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! Te urmaresc de cand esti in Suedia si stau cu sufletul la gura de cate ori povestesti ceva... Ma bucur pentru tine ! Asfintiturile acestea incendiare spun multe si le meriti!
    Toate cele bune! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. abbilbal, in suedia chiar mai repede decat mi-as fi dorit. Dar iese din scena cu mare spectacol de lumini si culori :)

    Monica, mi se oprise respiratia de cat m-am minunat. Pe apa linistita, o liniste desavarsita si jocul acesta de lumini si culori. Fabulos!

    Aniela, iti multumesc din suflet! Sa stii ca si eu ma minunez de ce intorsaturi ia viata asta si unde ne duce. Si e minunat!!! Pupez!

    Ginuta, pupez!

    Max Peter, si sunt luate cu un aparat decent, dar nu ceva profi. Pur si simplu, natura e un artist desavarsit, eu doar am fost umil spectator. Te mai astept!

    Rontziki, pupez inapoi cu drag si dor!

    aA, desi incepe sa miroasa a toamna deja, noaptea vine inca destul de tarziu, asa ca ma bucur de lumina toata ziua. O sa cam duc dorul :)

    Karma, trebuie sa-mi dezvolti treaba cu marota cu pescuitul, m-ai facut curioasa. Pupez

    Costin, plec foarte devreme la munca si nu apuc sa postez, in plus nu am prea avut timp de net, dar o sa fac un efort :) Astept cu nerabdare duminica sau luni :)

    Lolita, ma bucur! Promit sa scriu mai des povesti suedeze, am muuulte. Chiar despre vara suedeza in curand. Toate bune si te mai astept cu comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  9. Totul este să fii acolo şi să vezi aşa ceva şi nici nu contează dacă nu prinzi peşte , asta-i doar pretextul . Nu-i aşa ?

    Minunate locuri !

    RăspundețiȘtergere
  10. Superb ...ca si povestea ta de iubire! Nu te-am mai citit de multa vreme si m-am bucurat sa aflu noutatile.Sa fii fericita mereu!
    Dana N.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dana, ce bucurie imi faci :) Planuiesc sa vin in tara cateva zile prin septembrie si musai fac o vizita si pe la voi. Te pupez!

    RăspundețiȘtergere
  12. ah...e atat de frumos...pot sa iau pozele sa le salvez in calculator?

    RăspundețiȘtergere