"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

joi, 11 martie 2010

În loc de primăvară, cafeneaua cu clăpari

E clar că primăvara nu mai vine, ne-a abandonat odioasei ierni. Nervii sunt pe bigudiuri, isteria este maximă. Ca să nu ajungem să ne omorâm pe stradă, avem nevoie de o pauză. O cafea bună, un ceai aromat, o ciocolată fierbinte. Vă invit cu drag la puţină relaxare într-un loc funky şi colorat: magazinul-cafenea Base, din zona veche, în spate la Hanul lui Manuc. Ce şi cum se întâmplă acolo puteţi citi detaliat pe restauranteromânia. Pupez!

9 comentarii:

  1. Am citit si articolul si-am vazut si pozele e foarte trendy asa.
    Stii ce mi-ar placea mie suuuuper mult? O cafenea hello kitty cu pahare HK, si bauturi roz (nu ma intereseaza din ce) si fotolii HK :)
    am i to pinkish for the weather outside?
    :D

    RăspundețiȘtergere
  2. O, Doamne :))) O cafenea Hello Kitty cred că m-ar ucide în 2 minute :)) Cât e ea de simpatică, atâta roz şi glitter m-ar transforma într-o ucigaşă plătită :D
    Apropo, la Base îţi găseşti şi clăpari, că tot vroiai tu să schiezi :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Vezi ca pe mine m-au "botezat" Kitty în familie pâna pe la 13 ani când am hotarât ca eu sunt Antoaneta si gata, nici macar Ana-Maria care-i primul în acte. Asadar poti sa-mi pui funda roz si sa-mi spui Hello Kitty daca-ti face placere, ca sa vad cum te transformi in ucigasa platita. Rozul nu mi-a placut niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este Base ca in engleza, sau Băse ca in romana?! ca era sa imi pice mausu' din mana, zau...

    RăspundețiȘtergere
  5. la base??? niciodata!!! seamana muuult prea tare cu basescu... so... mai bine cafea la tonomat decat base... :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Anto, adevărul e că şi ai faţă de Kitty :))) De Hello Kitty telectuală, nişte ochelari îi lipsesc :D

    Zazuzooo, mă ştii pe mine din aia care vorbeşte frumos de Băse??? În plus, eu scriu cu diacritice, nu aş fi ratat eu tocmai aici :) E Base as in English.

    Ocserver, you're lost in translation, baby :p

    RăspundețiȘtergere
  7. ba vine! simt eu, pentru ca ma apuca alergiile dulci-amare de primavara. deci, puteti sa va bucurati ca eu ma scarpin ca maimuta

    RăspundețiȘtergere
  8. Haha, Shmeny, deci până şi la asta ne asemănăm :))) Aseară îi spuneam colegului meu de apartament că vine sigur primăvara că m-au apucat alergiile şi gastrita :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. m-am prins tarziu ca am vazut de fapt diacritice la tine... da' mi se invartisera ochii in orbite numa' la ideea ca... poate... :))

    RăspundețiȘtergere