"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

marți, 6 ianuarie 2009

Guilty dirty pleasures

Vorbeam de curând cu dragul meu Mircea (sau după cum îl ştiu prietenii, director muzical la Guerrilla :p), despre micii ipocriţi care se dau mari amatori de muzici mari şi pufăie scărbiţi la ideea de manele, dar la un şpriţ, o nuntă, o cumetrie, le sare şoldul din încheietură pe câte o manea. După care ori nu recunosc, ori o dau pe aia cu "am băut prea mult şi mă prosteam". Yeah, right, şi strălucirea aia de bucurie şi ochii mijiţi de plăcere de unde erau?
De manele nu spun lucruri urâte. Nu e problema mea să judec. Dar nici nu mă mişcă ceva. Îmi place muzica lăutărească veche, la o cârciumă cu lăutari mă distrez de minune. Apropo, l-am auzit pe Adi Minune cântând melodii lăutăreşti şi recunosc că am fost impresionată. The little shit chiar cântă bine! Dar mă irită invazia de manelişti pe toate posturile de televiziune. Şi mă întristează peste măsură că nu există un minim de "altceva" ca să existe şi un termen de comparaţie.
Tot la Guerrilla era o chestie f amuzantă cu oameni mai mult sau mai puţin celebri care îşi recunoşteau "the guilty pleasures". Şi nu de puţine ori m-am amuzat copios de ce spuneau.
Azi în drum spre casă, cu frig, polei, gri şi trafic haotic, am explodat dintr-odată pe scaun şi am început să dansez ca o nebună. Şi m-am bucurat. Şi m-am hlizit. Şi am cântat. Era aşa distractiv! Până mi-am dat seama că era o melodie pe care, în mod normal, fosta rockeriţă supărată, mare adoratoare de britt şi alternative, super pătrunsa de Vivaldi, Strauss sau Verdi, n-ar recunoaşte prea uşor că o place atât de tare. Aşa că m-am decis. La început de an. Cu inima curată. Să recunosc. Da, mi se umple sufletul de bucurie când ascult Nino d'Angelo cu Jesce sole! Şi dacă tot sunt aşa pornită, mai declar public ceva. Ador să dansez pe ritmurile unei melodii cantata de 3 algerieni (foarte celebrii, de altfel). Dau din şolduri? Uneori. Mă bucură peste măsură. Şi până acum nu am dansat-o decât în intimitatea apartamentului meu. Dar la prima petrecere la care voi merge, o voi pune. Spre uimirea şi şocul tuturor.
Şi pentru că nu puteam să nu am o plăcere ascunsă şi în limba (teoretic) română, o demenţă care mă face să râd şi să ţopăi, v-o spun şi pe asta: Viorica Rudare cu vechiul Taraf din Clejani cu Dumba Dumba. Nu, nu e Viorica din Clejani, deşi aşa se ştie. Vă rog să ascultaţi cu atenţie versurile. Şi dacă nu vă aduc măcar un zâmbet în colţul gurii ... aruncaţi cu roşii după mine.
Şi acum vă provoc. Să vă deschideţi sufletele. Şi să recunoaşteţi. Vă tresare şoldul la o manea anume? Vă prostiţi şi încercaţi să le imitaţi pe Andre cu Lasă-mi, papa, la mare? Hai, vărsaţi-vă sufletul!
Şi dacă tot sunt la acest capitol plin de sinceritate. Recunosc. Ador să mă scobesc în nas. Să fac grijulie biluţe. E un gest de o intimitate cu mine însămi de nepreţuit. Şi îmi place să mi se topească ciocolata pe degete şi le ling după aia. Şi îmi sug de sub unghii. Şi da, îmi place să râgâi după o mâncare bună. Şi râd chicotit, mai ales după ceva cu usturoi sau ceapă. Vă pup!

59 de comentarii:

  1. Mie imi place muzica arabeasca, nu mi se pare asa de rusinos (caci doar si Anna Vissi a cantat cu Mustafa Sandal) si chiar am luat lectii de dans (remember?) imbracata in costum de dansatoare din buric primit cadou din Turcia de la mama lui. O alta placere, desi nu este prea dirty este sa imi bag degetele in ceara fierbinte de la lumanari.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Doar vreo 30 de kile în plus îţi mai trebuiau şi erai de-acolo :)) Asta cu ceara fierbinte mă înspăimântă puţin, dar poţi zice ceva de gustul şi plăcerea omului? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. )aparent offtopic): Domnu Ţiganuuuuu, unde-mi eşti??? De ce nu zici nimic? Iar te-am supărat? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai o placere vinovata ar fi ca-mi place rockul la varsta si tonajul meu. Sa ma fi vazut acu' vro doi ani bataindu-ma (ok, cam ca un dulap) la o nunta, aveai de ce rade o saptamana. Si nici macar nu bausem prea mult,ca a doua zi m-am internat in spital (pt niste analize) Analizele au iesit super bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am ascultat (vazut) si melodiile, mersi beaucoup (asta pt ca pe unul din arabi l-am ascultat la TV5)
    Si mie imi place Nino D'Angeli,dar mai mult trandafirii desertului a lui Sting.
    Iar tu ai baro talentu la povestit

    RăspundețiȘtergere
  6. Super tare ce-ai scris! Caci asa gandesc si io! De ce sa nu recunoastem ce ne place? Ce o fi asa rusinos? Am cantat ani de zile la pian (clasic, preclasic), am fost la concerte de muzica "culta" la Sala Radio, iar la Ateneu am stat ata pe trepte(in sala), cat si in" Loja Regala", am fost la concerte Phoenix, Mircea Baniciu sau Garbis Dedeian. Imi place o manea anume,dar si muzica lautareasca veche, cum spui si tu. Dora Siminica, Gabi Lunca etc. Mie in general imi place mult Muzica, de asemenea si muzica arabeasca (ascult si Budha Bar), turceasca, italieneasca, trupele rock si, poate mai ales, british-ii. Si, recunoasc, maneaua aia cu De ce ma minti! Hihihi!!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Viorica: esti foarte tare! :)) Good for you! Si mamei ii place Metallica :D
    @Cris: :))) Eu am niste amintiri traumatizante din Vama Veche unde niste dementi au ascultat pe repeat NON-STOP doua zile "De ce ma minti, de ce ma minti", asa ca m-a luat instant durerea de cap :))

    RăspundețiȘtergere
  8. ceea ce imi place mie si ma ridica mereu dupa scaun este sarba si hora moldoveneasca...
    nu ma las usor dusa in ring pe nicio alta muzica, asa cum ma bag la tropait din picioare pe muzica populara...
    cred ca aici pot da vina pe parinti (in special pe tata) :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai, mai, Juliana, ca asta nu-i de ascuns! Si eu la invartitele ardeleneshti dau din picioare ca nebuna. Si e de bine! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. haleo Lio, ce te-am mai bodogonit dupa ce am dat click pe linkurile pe care le-ai pus azi in articol!!! well, uite ca ai gasit una bucata de persoana careia muzica asta ii provoaca agitatie si tendinta de a sparge monitoare.
    PS: nu am putut asculta decat 20 de secunde din fiecare melodie, sorry.

    RăspundețiȘtergere
  11. Hehe, ma bucur c-ai scris despre asta..n-am de facut nici un comentariu, m-as bucura doar sa-ti citeasca multi multi multi oameni postul asta...
    Tot restul e discutabil...

    RăspundețiȘtergere
  12. Maria, dear, dar unde sunt your guilty pleasures? :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Mircea, degustibus non disputandum est. Dar macar sa recunoastem fiecare! :)) Pupez

    RăspundețiȘtergere
  14. @Lia: haha - pai una este cititul blogurilor (sincer ma simt vinovata ca nu ma pot lasa de viciul asta, desi is cu pistolul la tampla la capitolul dead-lines). restul nu le mai tin minte pt ca sunt prea ocupata cu proiectul si cu blogurile lately :)))
    (yeah right! :D)

    RăspundețiȘtergere
  15. Numa' Mos Craciun nu face caca (ptr ca'i "rushinica"), iar zana maseluta nu se fute pentru ca'i virgina =))
    Si La Multi Ani si sanatate totala ptr toti Ion, Ioana, Ionela, Ionut si ceilalti! :P
    EGGOstudio.com

    RăspundețiȘtergere
  16. :)) Eggo, dar oare unde se duc toate prajituricile ingurgitate de Mosh in perioada aia? :))

    RăspundețiȘtergere
  17. ...le transforma'n jucarii, pe care le artunca pe cosh, prin semineu, fix langa brad. Iar Zana Maselutza isi transforma hormonii in frustrari pe care mai apoi le transforma in plombe. ACELE plombe care cad la o ora dupa ce au fost instalate. Cu Easter Bunny INCA nu am inteles care e treaba...
    EGGOstudio.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Cu muzica e ca si cu femeile... nu exista femeie urita ci doar prea putina bautura. Si tot comparatie cu femeile, fiecare se potriveste la o anumita ocazie, de ex. se zice ca o blonda grasa e buna iarna, in schimb vara e mai buna o bruna focoasa.

    In principiu exista doua feluri de muzica, buna si proasta indiferent de gen.

    Ma uimeste ca aceasta postare a Liei vine dupa vizita in Viena, se pare ca turcii totusi au cucerit Viena, linkurile muzicale nu fac parte nici pe departe din menuul meu, da se pare ca-i prea de dimineata si nu am baut destul.

    Mult noroc in nou an, sanatate si virtute!

    RăspundețiȘtergere
  19. Salutare sefa. In primul rand La multi ani pe anul asta tie si tutulol cititorilor, deasemenea Ionilor sau Ioanelor. :). Sorry ca nu am mai citit de mult dar m-am luatat cu altele si am uitat de blogul tau, ups, aste e, am zis-o. Acum sa revenim la tema emisiunii: Si mie imi place muzica lautareasca veche, cred ca face parte din cultura muzicala obligatorie a oricarui roman. In fine, asta este doar parerea mea. In acelasi timp ascult si Tudor Gheorghe foarte mult (melodiile vechi) care dupa mine era ultimul rapsod in viata (din pacate a inceput sa mai devieze de la traseu cantand despre politica si alte prostii). In rest despre dirty pleasures nu stiu ce sa zic, imi place sa mi se faca masaj si pe oriunde ma duc, daca am sansa de un masaj nu ezit. :)). Sa nu te gandesti la prostii! :)). Hai sa iti spun o faza super tare. Pe 29 Decembrie a venit la mine un prieten din Lyon pe care nu la-m mai vazut de vreo 4-5 ani. Am stat ca tot omul la un vin fiert, o tuiculitza fiarta, etc. Am depanat amintiri si dupa mai multe paharele ne-am apucat de cantat. Tipul canta la chitara si cum avem una prin casa ne-am incins numai bine. Frumos este ca stie romana destul de bine si a si compus cantece in romaneste. Ideea e ca mi-a cantat o manea prelucrata, adica un cantec de al lui Gutza pus pe un alt ritm si cu voce buna. Surpriza, daca nu imi spunea ca e manaea nu as fi recunoscut in ruptul capului, chiar nu suna. Oricum, cand o sa am ocazi o sa iti trimit melodiile compuse de prietenul asta al meu in limba romana. Pana atunci bafta si numai bine. G

    RăspundețiȘtergere
  20. scuza greselile de gramatica din comentariul de mai sus, stiu cum sa articulez si ca "l-am" se scrie asa, dar graba strica. :) G

    RăspundețiȘtergere
  21. apropos de algerieni, nu pot sa spun decat - Quelles sont jolies les filles de mon pays!
    http://www.youtube.com/watch?v=Q205RKvagUc&feature=related
    kapak
    daca nu exista scobitul in nas, il inventam eu
    nimic despre manele

    RăspundețiȘtergere
  22. Ţiganeeee, te-ai întors! Pupez :) Nu Viena m-a inspirat pt această postare, dar cam da, am fost puţin şocată să văd că patronii de cărciumi turceşti, italiene şi chiar teoretic locale, sunt în marea lor majoritate arabi! Cât despre restul comentariului, nu pot decât să te întreb: şi cu roşcatele cum rămâne, că mă bate gândul să revin la origini! :D

    RăspundețiȘtergere
  23. Marea mea contradictie e aceea de roakerita neagra satanista care e lesinata dupa depeche mode....
    La capitolul placeri ascunse, de la noi, il ibesc pe Gh. Dinica "am muncit si nopti....am muncit si zileeee" apoi merg la soundtrack-ul din "pisica alba pisica neagra" si-o iau pe cea mai tiganeasca dintre ele "cand ma plimbam pe ulita si mancam din lubenita" si nu in cele din urma OZONE baby! Yes!Yes! De ce plang chitarile?
    Evident ragai, ca orice domnisoara delicata si fragila...
    Am renuntat sa-mi rod unghiile, dar imi musc buzele...pana la sange :) se pune?
    Ah, si-s maniaca cu fiecare lucrusor EXACT in pozitia lui, forever and ever, daca e miscat, ma ia capul.
    i'm sick!

    Mimi

    RăspundețiȘtergere
  24. Pupi, G! Nice to see you back :) Eu am auzit orori de manele plagiind sinistru melodii mişto şi celebre, aşa că l-aş prefera pe prietenul tău! :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Kapak, fratele meu de scobit în nas! :)))

    Mimi, dear, pe Maestrul Dinică îl iubesc sincer şi pe faţă. Şi eu ţopăi pe Ozone :D Deespre mania ta cu lucrurile puse la milimetru îmi aduc aminte :(( Şi despre milioanele de lumânări! Bine că ai terminat cu mâncatul unghiilor, poate te laşi şi de buze, că nu eşti Angelina să-ţi permiţi aşa un festin :)))

    RăspundețiȘtergere
  26. MI-am amintit, cu drag, apropo de placeri discutabile, cum ascultam nopti intregi, cu prietenii aia cei mai buni, radiouri pirat care stii tu ce difuzeaza, si ne stricam de ras.Faceam analiza serioasa de versuri de manele si iesea macel. Pe bune, extrem de amuzant. Ajunsesem maniaci, vorbeam in "rime de bine" din cele mai marshave.Deh..vicii de metalisti pervershi... Esti f tare. Te pupa Caterina.

    RăspundețiȘtergere
  27. :)) Pup şi eu Caterina :) Am făcut şi eu analize din astea de text, cu Iulia :D Foarte tare hihihi

    RăspundețiȘtergere
  28. se pune la vicii, placeri si alte d'astea placerea de a manca seminte de floare, in special nutline?
    intr-o vreme devenise si activitate zilnica obligatoriu la birou (si nu vorbesc doare despre mine), pe langa preocupare in timpul filmului de seara...
    cineva mi-a spus la un moment dat ca nu e fan al celor care rontaie seminte (in special femei) ca doar nu vrea sa se pupe cu toata rahova si ferentariul la un loc in acelasi timp...
    eu am stat vreo doi ani in rahova dar nu cred ca de-acolo mi se trage asta cu semintele :))

    RăspundețiȘtergere
  29. Juliana, şi eu am o problemă cu acest "viciu" :D Şi da, mai ales la femei, îl asociez cu o anumită vulgaritate a ţigăncilor cu coji pe buze, no offence :D

    RăspundețiȘtergere
  30. daca nu ragai, macar atata lucru sa fac si eu, nu? :)))

    RăspundețiȘtergere
  31. Hahaha, touche! Dar ştii cum e, un râgâit durează maxim câteva secunde, pe când cu seminţele, odată ce te-ai apucat, nu te mai poţi opri. Şi efectul durează şi durează ... :D

    RăspundețiȘtergere
  32. norocul tau ca in ultima vreme m-am dat pe fistic...
    asa ca atunci cand o sa vii in vizita o sa te scutesc de rahova si ferentari :)))

    RăspundețiȘtergere
  33. Hihihihi, apropo, şi eu obişnuiesc să râgâi in propria-mi companie şi cam atât. Aşa că poţi să-mi dai şi ceva de mâncare pe lângă vinul fiert. Promit că mă abţin, oricât de bună ar fi papa şi cu oricât usturoi :)))

    RăspundețiȘtergere
  34. Muzica napoletana imi place, dar nu remixata, ca la nenea asta. Guilty dirty pleasures muzicale n-am. Recunosc, la petreceri as dansa manele la 4 dimineata, numai ca n-am mai fost la o petrecere de-asta de la Revelionul 2006!

    My real one - cand aveam acces la ele imi placeau telenovelele latine, unele aveau mult haz, si mai invatam spaniola. Anul trecut am gasit pe Internet (RaiClick TV) telenovela "Capri", filmata chiar pe insula, cu niste mari actori de teatru napoletani care faceau atmosfera, plus peisaje, urme de dialect, actorii principali erau tineri, frumosi si jucau acceptabil - un deliciu!

    RăspundețiȘtergere
  35. Anto, bine ca vii tu cu placerile tale culte in cap de aproape ne strici cheful la toti astia care ne scobim in nas! :))

    RăspundețiȘtergere
  36. Ia hai, gata cu insanităţile astea, LiaLia! Obsolet cum sunt, n-am decît vreo cîteva vicii: mă scobesc în nas doar în maşină, îmi dau lacrimile la anumite manele numai cînd sunt singur (şi la Becaud, Lara Fabian, Janis Joplin, Serge Gainsnbourogh, Dinică, ş.a. la fel, iar la femeia iubită îi pup gleznele.
    Dar cel mai tare mă simt EU cînd mă pui primul la blogroll!

    RăspundețiȘtergere
  37. A, şi-s gelos de moarte pe Ţiganu ăsta pe care l-ai clamat ca pe salvatorul blogului tău!!!:)

    RăspundețiȘtergere
  38. Şi, deoarece sunt al cincilea pe listă, nu al patrulea, ia de-aici, blondo:
    United Airlines anulase unul din principalele zboruri ale zilei. Functionara companiei, o blonda sexy, statea tacticoasa dupa tejghea si reprograma pasagerii pentru urmatoarele zboruri. Se formase o coada lunga la ghiseul ei. Dintr-o data apare un tip elegant, dar cam uratel, care o ia inaintea tuturor imbrancindu-i. Tranteste biletul pe tejghea si spune:
    - Trebuie sa iau zborul urmator, urgent!!! Si vreau numai la clasa intai!
    Calma, blonda spune:
    - Domnul meu, sunt multi altii inaintea dvs, faceti bine si asteptati pana va vine randul si atunci o sa vedem ce se poate face.
    Enervat, tipul spuse scrasnind din dinti:
    - Ai cumva idee cine sunt eu?
    Calma, blonda lua microfonul si vorbi in el, asa ca sa auda toata lumea:
    - Avem aici un calator care nu stie cine e. Cine poate sa-l ajute sa se identifice este rugat sa se prezinte la ghiseul numarul 2.
    Rasete de veselie urmara. Wowww, rosu-negru-albastru s-a facut tipul urat, imbracat elegant si spuse printre dinti:
    - I will f... you for this!
    Fara a se intimida, blonda spune:
    - Domnul meu, si pentru asta o sa trebuiasca sa stati la coada.

    RăspundețiȘtergere
  39. Na, Val, să te simţi cel mai gâdilat, eşti pe locul 1! Iar pe Ţiganu te rog să-l provoci la duel, n-am mai văzut o bătaie pentru mine de acum câţiva ani, într-un club. Dar atunci s-a sfârşit cu mine pocnindu-i pe amândoi şi plecând cu al treilea, aşa că ... vă asumaţi riscurile?

    RăspundețiȘtergere
  40. "the guilty pleasures"...? hmmm!

    generatia mea de ceaushei e toata numa' un rock si-un metal, un trash si-un death si tot de astea. evident ca eram si sunt fan al rockarilor de marca din toate tipmpurile, dar...
    aveam o placere ascunsa, din cauza preferintelor muzicale ale bunicii mele: julio iglesias si vivaldi. daca spuneam asa ceva atunci, eram excomunicat. asa ca am tacut si am tacut pana a devenit de bon ton sa ai preferinte diversificate. asta s-a intamplat abia acum cativa ani, cand aveam deja vreo 35 de firicele in buchetul vietii.
    a, si ma emotioneaza filme gen braveheart, the gladiator, lethal weapon, scent of a woman sau as good as it gets. asta, probabil, pentru ca, naiv, mai cred ca exista oameni care fac, dezinteresat, lucruri marete.
    dar manele... brr! nu am nimic cu manelistii, dar sa nu le aud... creatiile.
    mai sunt si altele, deloc grave, dar prea... amuzante, asa ca nu o sa le pomenesc aici. ;)

    RăspundețiȘtergere
  41. Poe, mi-e Braveheart îmi place că îşi arată mulţi bărbaţi-bărbaţi cururile! De Scent of a woman şi As good as it gets ce să mai spun, sunt preferatele mele! Cum ar putea fi astea plăceri de ascuns de alţii? Cu Julio în schimb, mi-a plăcut :D

    RăspundețiȘtergere
  42. Păi nu-ţi dai seama, Lialia, Ţiganu se cafteşte cu varanus şi tu pleci cu mine. E simplu. În film. Numai că io am treabă ca să apăr drepturile artiştilor. Iar tu rămîi la final cu tatuatul ăla al tău, dacă vrei.Să vezi: Ţiganu mă dibuieşte şi tre să mă duelez cu el. El nu fumează, că-n Germania aia a lui sau Austria, n-are voie. Da io, da. Cînd să trag, m-apucă tusea tabagică, şi trag aiurea, iar el mă-mpuşcă-n gît. Mai apuc să zic: Oh, LiaLia, mulţumesc că m-ai pus pe primul loc. Şi dau ortu popii.Apoi, Ţiganu pleacă-n Austria lui, că are job şi cîştigă bine. Tu, rămîi cu Tatuatul anonim. Io, mort.
    La dracu, viaţa-i dură!
    Şi, mare brînză am mai făcut!

    RăspundețiȘtergere
  43. varanus, cand mai faci un scenariu, trece-ma si pe mine-n el, chiar daca io o sa duc doar tava pe scena, te rog! multumesc anticipat!
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  44. Ooo, Val, ce dramatism! Ce tensiune! Mi s-a zbârlit părul pe ceafă! Mă trec fioruri!
    Poe, noi doi putem bea un vin bun până se omoară ei, ok?

    RăspundețiȘtergere
  45. @varanus, se pare ca m-ai uitat si pe mine din scenariu... cred ca ai sarit niste episoade acum cu noile tale preocupari legate de salvarea teatrului romanesc.. inteleg ca stau mai departe de granitele tarii dar nu inteleg de ce exista un scenariu in care eu nu apar? ma duc sa plang putin dar o sa revin. sper sa gasesc si scenariul modificat pana atunci.

    RăspundețiȘtergere
  46. @varanus, daca arunci manusa o sa-ti para rau.. mai ales pa frigu asta... da mai bine ne luam la trinta ca-i mai dreapta... aia cu mirositu-n ciorapi e fumata.
    Nu mi-e frica, nu mi-e frica, si ma vei musca de ureche si ma vei umple de singe... da zinele bune tin cu cel mai slab.. si se vor terfeli-n noroi pt. a-mi linge ranile si-mi vor pregati apa vie si vinisor fiert si tuicuta.

    Si io ramin pin-la adinci batrineti cu Lia si cu Maria, ascultind manele si simfonica si vom dansa menuet si salsa si vom incinge hore.. si le voi plimba cu Mercedesu si cu caii albi si cu camile.. in timp ce tu cu Spinu, pardon Tatuatu ... sa fiti fericiti!

    Konet filma.

    RăspundețiȘtergere
  47. Neamţu Ţiganu: Las-c-o să-ţi blestemi tu zilele dacă se-mplineşte scenariul ăsta, că l-ai scos pe hăndrălăul de Poe din combinaţie!!!
    Înainte de-aţi ronţăi urechea pînă la Trompa lui Eustake, înainte chiar de-aţi arunca mănuşa, te avertizez cavalereşte că LiaLia cu Poe vrea să şpriţuiască, nu cu tine!
    Astea-s femeile, ce vrei?

    RăspundețiȘtergere
  48. Poe...hahahha iata adevarata fata a lui Poe

    Dreams
    by Edgar Allan Poe


    Oh! that my young life were a lasting dream!
    My spirit not awakening, till the beam
    Of an Eternity should bring the morrow.
    Yes! tho' that long dream were of hopeless sorrow,

    Vise... vise.. si mai apoi o vezi tu pa Lia suindu-se intrun VW, p-aici se zice ca daca nu te tii de scoala o sa ajungi sa conduci in VW!

    RăspundețiȘtergere
  49. Da, da, da! Asta-i pohta ce-am pohtit! Sânje, muşcături de urechi (ai învăţat de la Tyson?), tăvăleli prin noroi (eu cu Maria, de preferinţă îmbrăcate cât mai sumar). Pumni, băutură, femei şi cai albi! Tarantino, ţine-te bine!
    Ţiganu, să ştii că nu mă bag la cămile că am auzit că scuipă şi miroase urât!
    Poe, una din maşinile mele preferate (în afară de Jeep Wrangler) e Mercedes A classe, aşa că îi iese lu Ţiganu. "Hopless sorrow"??? Ai înnebunit cu cuvinte din astea mari? Ca să împăcăm pe toată lumea, o aşteptă şi pe Maria la avion şi mergem să ne îmbătăm cu neşte vinuţ şi o pastramă armenească, ce ziceţi? După care, Dumnezeu cu mila! :))

    RăspundețiȘtergere
  50. Orbit de furie că nica nu iese, iaca am dat cu toţi mucii-n fasole_ am scris "de-aţi" total de-ampulea. La clasa a treia cu mine, timpu-napoi, să-mi intre bine-n căpăţîna cheală că se scrie "de-a-ţi", că doară, loază ce-mi sunt, e vorba de-un infinitiv. Nu că n-aş şti, dar uite-aşa îmi sucesc fumeile mie minţile care le mai am, cum ar fi zis Tăriceanu, bine că nu-l mai aud şi p-ăsta!
    Mea culpa, la dracu!

    RăspundețiȘtergere
  51. "La Calu Bălan la Calu Bălan, şi şeaua-i verdeeeeeeee"

    RăspundețiȘtergere
  52. Hai, măi, Val, că nici nu s-a uitat cineva la aşa detalii superficiale. Te iertăm, oricum :P

    RăspundețiȘtergere
  53. Varanus, chiar vroiam sa-ti spun ca faci greseli ortografice si ortopedice inacceptabile, da n-am vrut sa te jignesc, sa crezi ca acum inainte de marele duel vreau sa te..., ma rog, intelegi..

    Am mai observat ca esti un pic peltic si cind te enervezi si un pic sisiit, unii spuneau chiar ca te bilbii si te uiti crucis.

    Nu-i bai, cine te iubeste te iubeste si asa.

    Salutari Spinului.

    RăspundețiȘtergere
  54. Io, care am băut un şpriţ de un Ion întârziat, hâc! vă spun acum la toţi că vă iubeeeeeeeeesc! Hâc! Mă duc să mă culc şi vă las cu oto-rino-laringologia voastră cu tot! Să nu murdăriţi canapeaua de sânge. Că rămâne pătat.

    RăspundețiȘtergere
  55. Namţu ţiganu: Frate, n-am nica cu etnia ta, da văd că-i adevarat că nici răchita nu-i ca pomul...Să-ţi mănînci pînă şi propriul Eu din nume, n-am mai auzit! Iotete cu cine era gata gata să-mi încrucişez paloşele, cu unu de se hrăneşte cu euri!
    Şi mai află că de bîlbîit mă bîlbîi doar cînd îi zic boboc lui Boc, dar şpanchiu mă cam uit, că am o ambliopie chioară la pleoapa dreaptă.
    De-aia nici nu mă mai duelez cu tine, perfectuli, haurituli şi neamţuli!

    RăspundețiȘtergere
  56. Wow, multam fain, locul doi la blogroll! Noroc ca n-are si NT blog,ca ma duelam si eu tinandu-i ochelarii lui Varanus ca sa aiba spor la muscat. Adica ma duelam pe post de secund, sa fie clar.

    RăspundețiȘtergere
  57. Viorica, draga mea, tu ştii că bărbaţilor trebuie să le facem din când în când şi hachiţe din astea, că se mulţumesc cu lucruri simple. Dar tu ştii mai bine că în sufletul meu tu eşti number 1 :)

    RăspundețiȘtergere
  58. Of course ca stiu! Si vitza-vercea!

    RăspundețiȘtergere
  59. @ varanus, eu cred ca din greseala pe mine m-ai bagat in alt scenariu intrucat am fost victima unui jaf fix cand nu trebuia... deci mai multa atentie data viitoare, va rugam!! bagati-ma in scenariul care trebuie.. inteleg ca salvam teatrul dar nici chiar sa bagam actorii tineri in scene dramatice si stresante doar ca sa ramana seniorii in piesele bune si cu happy ending ;)
    @Lia, scuze ca n-am avut timp de cafele cat timp se duelau baietii, dar in scenariul in care am fost actrita a trebuit sa dau ture pe la politie si sa sun pe la banci sa blochez carduri. data viitoare pune-mi o vorba buna pt un scenariu mai fericit, pls ;)

    RăspundețiȘtergere