"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

vineri, 6 februarie 2009

Dedicaţie pentru Neamţu Ţiganu ...

... şi pentru cine cunoaşte şi cui îi place :) Scuze de bruiajele vizuale din locul unde se găseşte melodia. Care sună cam aşa. Enjoy!

23 de comentarii:

  1. Multumesc Lio, mi-a placut, mai ales teStu:).

    Vroiam chiar sa-ti spun ca tu esti fata dasteapta, probabil datorita genelor masculie, da la muzica nu te prea pricepi.

    Hai sa-ti dau un test: te afli seara in fata caminului, lemnele troznesc, bei un pahar de vin rosu cu cineva, sa zicem chiar cu mine, ce muzica pui? Ai trei incercari, Rock?... pfui... balade? ... caldut... bingo, pui Nocturne de Chopin..

    Acum ceva mai greu, vii de la schi, d-abia-ti tirasti claparii prin zapada, inghetat, intrii intro cabana de lemn, bei un Jagertee, asta-i un fel de Schnaps cu ceai, simti cum ti se duce pina-n lingurica, ce muzica asculti:
    A. Nocturne de Chopin?, fals, vezi daca nu te concentrezi
    B. Mozart ca esti pa linga Salzburg?... gresit, astea sunt bomboane..
    C. Hei ia zi, hai ca eie usor .. stiu ca poti, intreab-o pe Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Completare.. daca te-ai saturat de Chopin in seara urmatoare poti pune Yiruma

    e la moda..

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze am fost emotionat..

    Completare.. daca te-ai saturat de Chopin in seara urmatoare poti pune
    Yiruma

    e la moda..

    RăspundețiȘtergere
  4. tigane, pot sa raspund eu? :D in orice caz, sa stii ca am raspunsul pt tine ;) dar o las intai pe Lia sa raspunda ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. tigane, pana raspunde Lia, io iti zic, pt ca nu mai am rabdare si tre sa plec acasa:
    A. Rock-ul de mai sus (desi ar fi buna si o tiroleza aici), ca merge cu tuica si iti dezgheata picioarele, iti alunga amorteala, si te "resusciteaza" ca sa faci fata serii romantice cu Lia :P
    B. Daca iti arde de clasica, musai Beethoven cu symph 5 ca e mai vioaie.
    C. daca m-ai pune pe mine DJ, ti-as pune asta

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi s-a parut interesant ca esti specialist in PR si comunicare ( fisa postului ) pt ca si eu voi termina studiile de licenta pe domeniu anul acesta. Din ce ai scris in blog nu reiese, desi imi asum riscul de a gresi, ca intotdeauna. E interesant cum in Bucuresti si cam peste tot in tara in ultimul timp, fisa unui post capata denumiri ce nu au legatura cu realitatea. Dar meriti respectul meu. Esti in domeniu, eu nu. Ai si un blog..eu nu am :). Sa ne auzim sanatosi. Keep it real!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ţigane, după dedicaţia Mariei, eu ce aş mai putea spune? :)))))
    Mario, bine, fată că deşi nu te-a luat pe cal alb pă sus, tot te bagi să mi-l sufli pe Ţigan de sub nas. Bine, măi, să fiţi voi fericiţi! Că io mă duc să ascult Madam Butterfly. De nervi!

    Stoica Silviu, e un pic confuzant mesajul tău. Şi simt nişte supărări pe-acolo. De ce ar trebui să reiasă din ce scriu pe blog ce muncă prestez eu? Blogul nu e un task de serviciu. E ceva personal şi de relaxare. Nu că PR-ul n-ar fi. Dar mai cu măsură. Întâmplător "fişa de post" personală spune de PR de vreo 9 ani de zile. Din nefericire, se întâmplă în Bucureşti şi nu la Viena. Dar poate reuşesc să fac ceva în privinţa asta. Dar de unde subtila ironie cu "fişa unui post capătă denumiri ce nu au legatură cu realitatea"? Am făcut vreo campanie sau strategie împreună şi te-am dezamăgit? Cât despre loc în domeniu şi blog, e pentru toată lumea!!! Sănătate şi virtute! And keep in touch!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-a placut f.mult dedicatia pentru Neamtu!! Desi nu stiu o iota de rusa, asa ca melodia mi-a placut de fapt!

    RăspundețiȘtergere
  9. Tigane, mie mi-a placut mult si Chopin-ul si Mozart-ul si DA, AS VREA SA FIU PE LA VIENA/SALZBURG ACUM!...Dar n-am cum...Dar si acel Kiss m-a uns pe sufletel!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Oana, Wien und Salzburg nu prea sunt de recomandat acum. Mai bine, mult mai bine Zell am See asta-i locu meu de conced de iarna de multi ani. Vezi in link ca ie o poza cu mine.

    P.S Tu esti oana aia care face jurnalu? Sa stii ca sunt cam nationalist, nu pot fi de acord cu faptu ca gagicile misto sa fie ... ma-ntelegi... de straini, cred ca iele apartin patrinoniului national.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mario sa stii ca io tot pa tine te iubesc...

    Uite ca aparu si-un baiat Silviu. Io nu pot intelege cum un barbat adevarat poa sa studieze so ein Scheis, "PR si Comunicatie". Dupa parerea mea genele unui barbat nu sunt facute pt. comunicatie, asta e treaba de muiere careia-i merge gura toata ziua.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tigane, multam fain pt. link! Superutil!! Nu-s acea Oana despre care scrii tu. Oricum, placerea e de parte mea! Si, in rest, you're right!
    P.S. Mai scrisesem la comentarii si sub prenumele meu Cris.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Lia, cum poti sa spui asa ceva? io fac aici recomandari ca sa il resuscitez pt tine, dupa o zi istovitoare de ski (read A.)... ntzzzz...

    @Tiganu, te rog sa iti directezi iubirea inspre Lia, ca o fi ascultat destul madame butterfly :P

    RăspundețiȘtergere
  14. nu ma asteptam ca Lia sa fi auzit de Madame Butterfly

    P.S Nu stiu daca ma mai pot indragosti de ia, a zis ca-mi da cu mingia-n coiae si ma scuipa printre dinti.. o fi (cu un singru i) asat o dovada de iubire?

    RăspundețiȘtergere
  15. :))))
    tigane, tu iubesti numai pe cine te iubeste la randu-i si la fel de mult cantitativ?

    RăspundețiȘtergere
  16. scuze, dedicatia de mai sus trebuia sa o pun la postul celalalt, unde scrieti voi despre greutatile femeilor si barbatilor :P

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce film frumos e "Fata fara zestre"! Numa' ca aia ie tigani rusi,nu nemti, si diferenta s-a vazut mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  18. nu vreau sa fiu carcotas dar pana una alta .. sau pana se mai zvarcoleste academia de vreo doua ori .. locaţie ("locaţia melodiei") inseamna de fapt chirie :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Celestin, am rezolvat problema :) Mulţumesc de semnalare.

    RăspundețiȘtergere
  20. Lia, te-ai grabit sa il asculti pe Celestin... well, in informatica, locatie are exact sensul folosit de tine in text, nu sensul de chirie. vezi Locatie de memorie = zonă a memoriei unui calculator electronic al cărei conţinut poate fi folosit în timpul rulării unui program. Cred ca puteai folosi linistita termenul si nu se supara nici o academie :P

    RăspundețiȘtergere
  21. Lasă, Maria, dacă tot n-am avut inspiraţie pentru alt text, măcar să mai schimb din cuvinte :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Pfiii, Lio! Tocmai ce am terminat treaba p-aici pe la cantină, mi-am pus un păhărel de vin așa de seară și am dat peste link-ul tău. La fix! Super melodie! Să bem pentru asta! Lio, Țigane, hai noroc!
    P.S.: Rebel Yell are vreo legătură cu domnu Billy Idol? Mie mi-a plăcut mai mult White Wedding ;)

    RăspundețiȘtergere